Flyende afrikaner vittnar om rasism vid polska gränsen

Läs hela artikeln på Nordfront: Flyende afrikaner vittnar om rasism vid polska gränsen

Gränsvakterna vill inte släppa förbi afrikaner • “Icke-européer nedprioriteras”.

Varför ska afrikaner åka till Polen? Dom ska väl åka till Afrika? :thinking:

5 gillningar

Eller erbjudas jobb som minröjare.

2 gillningar

EU har bestämt att man ska ta emot högst 300 000 flyktingar från Ukraina. De får stanna i högst 3 år och förutsätts försörja sig genom att arbeta.

2015 tog bara Tyskland emot over en miljon araber och afrikaner varav alla fortfarande är kvar + att hela tjocka klanerna anlände i efterhand.

Hur många av alla dessa, som torde uppgå till minst 2-3 miljoner, någonsin arbetat i sitt nya hemland är höljt i dunkel.

Sverige har sagt ifrån att man inte tänker ta emot en endaste flykting från Ukraina. Troligen beroende på att de inte passar in i det färgglada svenska samhällsbygget.

1 gillning

Polackerna gör helt rätt! Sverige gör helt fel.

1 gillning

Även västmedia anklagas för rasism av en uppsättning kränkta individer:

:rofl:

2 gillningar

Ungerska lågprisbolaget Wizz Air skänker bort 100 000 biljetter till ukrainska flyktingar för kortdistansflighter mellan Polen, Slovakien, Rumänien och Ungern.

Mitt i all denna flyktingkatastrof är Sveriges hjärta öppet endast för ekonomiska migranter från Mellanöstern och Afrika.

Ukrainare har ju inget rykte om sig att langa knark, vara arbetsskygga, gruppvåldta kvinnor, ägna sig åt grov gängkriminalitet, bidragsbedrägerier eller att råna pensionärer och barn, så de passar inte in i den svenska “flyktingprofilen”.

Tänk, så det kan bli när verkligheten tränger sig på, rasmedvetenheten infinner sig även hos de slugas media och konstgjorda ord får lämna plats till den fria tanken så att väl de utvaldas skara får gå först i kön som så ofta. De lite mer välbeställda rysktalande ukrainska judarna med utseende liknande de vitas har väl för länge sedan tagit skydd i Ryssland eller var nu denna sluga internationella folkgrupp ser de bästa möjligheterna för sitt folks tillvaro. Den afrikan eller arab som kanske hade trott på talet om allas lika värde, ser nu hur det i verkligheten tycks förhålla sig med den saken. Rasfrämlingar av mörkare slag ska då inte oroa sig, för så länge sionismens folkutbytespolitik i Sverige råder så är det bara att kliva rakt in och sko sig på den dumme vite svenskens bekostnad.

1 gillning

Ja det är helt rätt. Om folkslag ej är bra för landet varför ska dom vara i det landet. Jättebra av Polen . Tänk om det röda å liberala Sverige tänkte det samma.

Araber, zigenare och afrikaner får permanent uppehållstillstånd, men ukrainare bara 1-3 år. i Sverige. Vad är det för IDIOTER som styr Sverige? Eller är det en jävulsk och ond plan bakom besluten?

2 gillningar

Det är idioter som styr Sverige, som i sin tur styrs av (((jävulskt onda))).

2 gillningar

NAZISTER UTAN GRÄNSER hindrar afrikanska snyltgäster att tränga sig före