Finsk regimmedia: Finländarna ska anpassa sig till främlingarna - inte tvärtom

Läs hela artikeln på Nordfront: Finsk regimmedia: Finländarna ska anpassa sig till främlingarna – inte tvärtom

Tankesmedja säger att finländarna är rasister • Afrikan lyfter ”interkulturell utbildning” på arbetsplatser som en lösning

Klassehoran och kokainmissbrukaren Sanna Marin ska hålla käften och dra åt helvete.

Dom som anser att vi ska anpassa oss till invandrare! Borde skickas till invandrarnas länder och låta dom anpassa sig. Sedan är det bara att skicka hem dom som inte kan anpassa sig, till oss! Svårare behöver det inte vara.

Lita på? Gängkriminalitet, bilbränder, överfall, visst kan man lita på det. Så öppna era hjärtan bara var inte så homogena i Er trygghet Finnar, Sverige är ju ett föredöme. Spännande om bilen står kvar hel eller plundrat. Gå i mörka gator och titta oroligt bakom Er , kuslig som på kriminalfilmer, Era gamla mödrar får lära sig att hålla hårt i väskan, också en fördel. Roligt va? Det tar lite tid att finna sig i det, men protestera inte, då får Du det besvärligt. ELLER? - - Säg STOPP med en gång innan det är för sent till den där jäntungen till “statsminister” släng ut henne. Hitta en ny Mannerheim !!

Vad kommer denna entitet ifrån? För någon människa är hon inte.

När en anti-vit regim kräver att den vita originalbefolkningen som i sanning äger ett land så som exempelvis Finland utan icke-judisk tradition ska anpassa sig efter diverse mörka rasfrämlingar och inte tvärt om, då ska varje vit människa förstå att det handlar om att det görs sionistiska ondsinta försök att utrota folkets unika och stolta särart. Hur svårt ska det vara att fatta att sionismen inte är något som vill ursprungsbefolkningen väl. Det är dags att tänka själv. Älska ditt eget vita folk och inget annat. Den moderna nordiska nationalsocialism som företrädes av motståndsrörelsen är idag den enda sanna politiska räddningen mot vårt folks totala undergång. Stöd – Nordiska motstånds rörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!