Finns det politiker i Sverige som är hotade till att genomföra det samhälle vi har?

Det kanske inte är så att alla politiker VILL vara med och genomföra det ruttna samhälle vi har idag.

En del politiker kanske är rentav mordhotade till att göra det? Då är det i så fall viktigt att vi tar reda på vilka som har drabbats.

Det finns bara en politisk väg att gå om man älskar det vita svenska folket. Det är ingen som är tvingad att hylla Nato och EU eller att bli en anti-vit politiker. Har sagt det förr, men det tål att upprepas då behov kanske ännu finnes för det, Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Jag tror dock inte att du ska underskatta att det kan finnas hotade politiker.

Det finns ingen yrkespolitiker som är tvingad att arbeta som politiker. Precis som inom alla andra branscher går det utmärkt att byta jobb till något helt annat om viljan till det finns. De flesta har väl hört talas om ordet partipiska som man såg ett tydligt exempel på när Sverige skulle tvingas med i Natos krigsmaskin i våras. De som sitter och styr är alla ruttna och borde bytas ut omgående.

Först tyckte sossarnas ledning en sak, sedan ett par veckor senare helt tvärt om. Tanken på att de alla skulle vara mordhotade för att byta fot och åsikt som de gör är väl lite naivt kanske. Men den som gör mest skada för landet tycks som oftast belönas med en riktigt fin tjänst hos bankirerna som tack. Nog finns det säkert enskilda politiker som är hotade om de inte gör som makten bakom politiken önskar. Men det handlar då uteslutande som sagt om att de kanske som i SD blir uteslutna ur partiet om de inte dansar efter de slugas pipa i ledningen.

Nog finns det politiker som kanske inte är mordhotade direkt, men förföljda och diskriminerade på grund av politisk övertygelse och riskerar att svältas ut ur samhället för sitt politiska oliktänkande. Dagens så kallade demokrati är inget annat än en diktatur vilket nationella vet. Den som röstar på något annat än NMR har ingen annan att skylla på än sig själv när korrumperade politikers mörka berikare gör livet surt för den som är vit.

Förresten såg just att det har kommit valsedlar som går att beställa hos Nordiska motståndsrörelsen på deras sida och länkar till informationen så att du inte missar möjligheten att få beställa exemplar inför kommande val 2022 Nu kan du beställa valsedlar till valet i september (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) Har skrivit en hel del om hur man stöder det enda partiet som kan ta vårt land ur dagens svåra misär. Förstår att många vet att det är NMR som gäller, men länkar till lite valinformation: Du bestämmer landets framtid! - Fri diskussion / Övrigt - Nordfront forum

Folkgemenskap!

Men saken är att alla inte direkt föds till NMR:are.

Det stämmer verkligen att alla inte tycks födas med, eller ens vill försöka ta till sig insikt om vikten av att älska sitt eget vita folk. Nog är väl det faktiskt lite trist, eller hur…

Jag förstår vad du menar