Finländsk polis i Sverige för att lära hur gängkriminalitet bekämpas

Läs hela artikeln på Nordfront: Finländsk polis i Sverige för att lära hur gängkriminalitet bekämpas

Den blinde visar vägen • ”Man måste bara stoppa nyrekryteringen – Se på oss!”

Svenska polisen på rätt väg? Dom är på den breda vägen som åt helvete bär!

Ja men det är ju just det som är så bra. 50% av alla barn som föds i Sverige har utländska föräldrar. Sverige är redan förlorat.

Alla fattar väl att Sverige måste gå under snarast möjligt om vi ska ha en chans att säkra en framtid för det svenska folket? Ja troligtvis måste 50-90% av svenskarna gå under men bara vi kan säkra territorium för runt 1 miljon svenskar så har vi en framtid att kämpa för.

2 gillningar

Jag vet inte riktig hur det ska gå till att ta tillbaka Sverige. Tror vi måste bilda gods. Dom brukade vara själv försörjande. Ska man producera mat, kläder, skor, hus, el och drivmedel. Så är det mycket jobb. Jag skulle vilja försöka något sådant. Då skulle det bara vara svenskar.

Vilket skämt. Band, klungor av sysslolös polis,. Massor med polisbilar. Dalt, dalt, dalt. Nå, ja våra polismyndigheter och SÄPO har lärt finnarna hur man bekämpar nationalsocialister. Eller? Finnarna har för andra gången ratat svenska flygplan och köpt USA plan, må de störta dessa flygande dollargrin. Nato är viktigare än nordisk samarbete - men jag tror ändå att Finnarna klarar gängkriminalitet bättre utan svensk daltpsykologi.

2 gillningar

Gängkriminalitet och hur den bäst bekämpas behövs det ingen längre och avancerad kurs i det är bara att skita i sionistisk idioti och använda sunt förnuft och de metoder som gangsters förstår. Hot om risk för akut blyförgiftning om de inte omedelbart lämnar landet.

2 gillningar

Jag förstår att finska myndigheter är grymt imponerade av den svenska polisens “framgångar” när det gäller bekämpandet av gängkriminaliteten. Under den senaste socialdemokratiska dubbelmandatperioden har polisen knäckt gängkriminaliteten i snitt var tredje månad.

Med en socialdemokratisk polis som vunnit kampen mot den importerade blattekriminaliteten nästan 30 gånger de senaste sju åren kan vi sova lugnt om natten. En sådan effektivitet får självaste USA, som går på knäna av allt rasfrämmande maffiavåld, att blekna av avund.

God natt Sverige.

Jag misstänker att svenska polisen är i världstoppen när det gäller att luftjucka till HIV-toner. Men det är ungefär deras enda spetskompetens.