Finlands president för Natomedlemskap på tal

Läs hela artikeln på Nordfront: Finlands president för Natomedlemskap på tal

”Medlemskap i Nato hör till vår rörelsefrihet” • ”Förbudet mot östlig utvidgning av Nato obefintligt.”

När det talas om medlemskap i Nato som Finlands president gör i aktuellt nyårstal känns på något sätt tongångarna igen. Det förs väl en liknande argumentation för alliansen Nato även här Sverige. Men att tillhöra Nato, det är att få kärnvapen placerade i sitt land. Det innebär ingen säkerhet att bli till en måltavla för ett kärnvapenkrig. För det är faktiskt i realiteten ett hot som på sikt kan kosta mer än vad någon i vår nordiska befolkning har råd att betala för en sådan sorts sionistiskt skenbar trygghet.

1 gillning

Rörelsefrihet - Förstörelsefrihet menar Finlands president. Klart att Ryssland känner sig pressat med alla Nato hot. Man skall icke väcka den Björn som sover , men jag tror att den vaknar med ett öga just nu och gör den moralisk destruktiva västvärlden nervös.

1 gillning

(((NATO))) kommer att placera atomvapen i Sverige och Finland och vi kommer att få försöka försvara oss med det föråldrade svindyra luftförsvaret Patriot som direktstyrs från Israel.

Lycka till säger jag bara.

Förstörelsefrihet - Zerstörungsfreiheit. Da haben Sie ganz richtig getroffen Frau Oredsson. Schweden und Finnland sind ja freie Länder; wir dürfen unsere Vernichtung selber administrieren.

Sehr nett von den Juden in deren Knien NATO und Joe Biden sitzen.

Finlands president Sauli Niinistö är folkförrädare. Han medverkar till att världskrig 3 dras till Europa och bort från USA.