Finländare bokstavsbombar Ryssland

Läs hela artikeln på Nordfront: Finländare bokstavsbombar Ryssland

Ukrainare betalas för att skriva meddelanden på sina artillerigranater • Hittills har finländarna spenderat 1,6 miljoner kronor på bombklotter.

Dumheten har inga gränser.

1 gillning

Sionisternas omänskliga beteende går alltid igen genom historien. Under det andra världskrigets slut när Japan i princip redan var militärt besegrat bestämde sig krigsnationen USA att testa hur effektiv atombomben som vapen var. Den första bomben som släpptes över civila i Hiroshima hade de gett kodnamnet ”Little Boy”. Huruvida det fanns egenhändigt sionistiska hälsningar skrivna på den bomben eller den som USA även ett par dar senare så ”kärleksfullt” gav till det japanska folket i Nagasaki förtäljer väl kanske inte historien. Men man förstår vad ondskans omänskliga makter bakom de styrande nickedockorna i USA vill få till genom att tvinga in Norden i Natos kärnvapenbestyckade krigsmaskin. Nog är det märkligt att världens folk och den så kallade fredsrörelsen är helt tyst.

1 gillning

Osmakligt beteende. Blir dock inte längre förvånad gällande pöbelmentaliteten som uppenbarade sig under covidhetsen där flertalet önskade en viljan att tvångsvaccinera alla, där önskan fanns att vilja döda alla “anti-vaxxers”. Eller som nu gällande Ukraina där man inte kan separera ens egna känslor med dess åsikter och därför önskar död åt alla ryssar (inkl barn och kvinnor).

Har även insett att det är samma typ av människor som beter sig såhär, ofta dessa s.k ‘goda’ “anti”-rasister. Folk som enbart kommer med epitet istället för att bemöta sakfrågan i sig, dessa kännetecknas även som ett får rätt väl. Inom kort kommer de precis som de nyligen har insett att vi ‘rasister’ hade hela tiden rätt gällande invandring och kring covid / vaccin, även kommer inse detsamma gällande Ukraina, att världen inte är som man först trodde.

Att bara sätta epitet på meningsmotståndare och på så sätt invalidisera dennes åsikter är lättare genom att låtsas stå på en högre moralgrund och misskreditera än att komma med några faktiska motargument.

1 gillning

70$ är inte så mycket, för militär materiel. En Excalibur kostar ca 80 000kr.