Finansinspektionen tänker inte agera mot SEB:s PKK-konton

Läs hela artikeln på Nordfront: Finansinspektionen tänker inte agera mot SEB:s PKK-konton

Ingen pågående utredning mot SEB trots finansieringen av terrorister • Finansinspektionen vägrar svara på Fria Tiders frågor.

Finansinspektionen har alltså inga som helst problem med att svenska privatbanker kanske förmedlar eventuella terrorpengar trots lagar som ska förhindra sådan hantering…

Det ser ut att gå mot riktigt intressanta tider då bankmonopolet bestående av några få privata bank-intressenter nu har blivit så stora på sig att de tror att det går att göra precis som de önskar och även ideologiskt trampa på vilka kunder som helst och då även på hela det folk som de lever på genom oskäliga utsugande räntor.

Nu borde svensken i allmänhet fråga sig om det är rimligt och något som skall accepteras. Vanligt folk har inga miljarder som kan förändra någon maktbalans eller sånt liksom. Så när det som nu knappt finns några kontanter att få tag på och att många butiker vägrar att ta emot betalning i kontanter i form av statens gällande sedlar och mynt. Då har vårt lands regering i realiteten tagits över av en icke folkvald bankirjunta, vilket alla tänkande borde förstå.

Den som fortfarande kanske tror att Sverige är ett fritt land där demokrati och yttrandefrihet råder i meningen att medborgare får opponera sig mot kapitalets maktfullkomlighet är mer än naiv vilket alla nu borde fatta då till och med en vanlig tidning som Nya Dagbladet helt godtyckligt från den ena dagen till den andra kan mördas ekonomiskt, vilket en onödigt framtvingad konkurs genom nedstängning av konton kan innebära.

Sverige har aldrig varit mer korrumperat än idag och det enda politiska partiet och organisation som vill det svenska vita folket väl heter som alltid – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!