Filmerna visar polisvåldet

Läs hela artikeln på Nordfront: Filmerna visar polisvåldet

Exempel på brutalitet • Polisens våldanvändning brukar sällan granskas, trots kritik.

Polisvåldet i samhället är nog tyvärr något som nog kommer att eskalera generellt i takt med att politikerna byter ut den vita ursprungsbefolkningen i Sverige. Det är en milsvid skillnad i mentalitet hos en nordbo och de oftast mörka berikare som fyller våra gator och torg numera. Polisen har på grund av massinvandring och mångkultur en arbetsbelastning som kan knäcka den bäste. Har ingen som helst avsikt att ta poliser som beter sig som svin i försvar. De flesta medvetna känner ju till hur uselt denna yrkesgrupp ofta beter sig vid helt fredliga demonstrationer från medvetna regimkritiker. Man kan nog säga att polisen skulle få ett bra mycket enklare jobb i en vit nationalsocialistisk stat. Det finns bara en opposition mot samhällets sioniststyrda förfall som alla nationella redan vet. För den som inte vet att det finns ett alternativ till samhällskaos, besök Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Snutjävlarna älskar att veva med sina batonger, vilket kan bero på att de inte har någon “batong” mellan benen som duger till annat än att p*ssa med. Under NMRs demonstration 2017 vevade de med sina batonger så att de slog av handen på en annan snutjävel, som sen skrek som en stucken gris. Inte ens snutjävlarna själva går säkra för varandras batonger.

Svenska snutar har det nog bäst i en bögparad på Pride.

Här är ytterligare ett exempel på polisiärt övervåld, dessutom helt obefogat: Brottsplats Västerås.mov on Vimeo

1 gillning

Dagens polis har blivit en skock sorgliga patetiska lakejer, som nervöst beter sig som deras jude-horande chefer vill, för att få behålla jobbet, så de får lön, som går åt till att betala alla lån som juden lurat in dom i, för annars måste de lämna sina skitdyra boenden och flotta bilar. Eftersom de dessutom har lågt IQ numera, så begriper de inte att de och speciellt deras ungar kommer att bli ännu fattigare och till slut duka under i (N)Jew World Order.

1 gillning

Det är precis där shomrim hör hemma. Griisrael är ju trots allt världens bögigaste land. Så tills vi kan skicka dem vidare hem så är väl Pridefestivaler det mest lämpliga för dem att ägna sig åt.

1 gillning

Har fortfarande på min näthinna : 2017 Göteborg , NMR demonstration. 3 poliser slår en försvarslös demonstrant som snubblat över en gatukant och låg på marken. Batongerna haglade över honom så han började blöda, Stod en kort stund och tänkte; "Detta är inte Sverige? Har jag hamnat i Brasilien? " (Ville naturligtvis ingripa, men ett par NMR kvinnliga kamrater hindrade mig. ) Men sådana upplevelser stärker kamplusten hur gammal man än är. .

2 gillningar

Jag tycker alla poliser borde skämmas. Om man är en av dom “bra poliserna”, så borde man säga upp sig. Gör man inte det är man bara en del av problemet.

2 gillningar

Intressant, Max. Man kan också tänka sig att resonera likt Bobby Fischer om de eventuella, goda judarna: Varför skriker inte de goda poliserna mot de onda poliserna?

2 gillningar

And everyone seems so surprised?- this what happens in ALL disarmed countries. If the brain dead thugs know they would risk getting their brain blown out, do you then think they would maintain conduct? Pussies, get your guns now.

You need to improve your Swedish in order to understand the comments and to comment here.

1 gillning

SVT kan inte sluta ljuga om händelsen i Västerås. Se från 5:43 i följande sändning av Rapport: Rapport – Igår 18:00 | SVT Play

1 gillning

så länge dom misshandlar svartingar bryr jag mig inte men jävlar i det om dom skulle ge sig på mig mina barn eller andra vikinga barn, och den videon där dom börja tjöta om ADHD bevisar bara att dom inte kan någonting lika outbildade som svartingarna