Fighter bannlyst från tjeckisk MMA-organisation efter tatueringsavslöjande

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/fighter-bannlyst-fran-tjeckisk-mma-organisation-pa-grund-av-tatueringar

Får inte gå sin debutmatch efter “nazi-tatueringar” upptäcktes • “Jag var ung och dum”, förklarar MMA-fightern.

Man kan säga att svagheten med starka synliga tatueringar är risken för dess exponering och att de alltid överträffas av de osynliga tecken man bär med sig inombords i sitt hjärta.

Tatuering är ett besynnerligt självskadebeteende.

1 gillning

Att bära symboler på sitt skinn är ett självskadebeteende? En tatuering är något som ska symbolisera något. Tatueringar har använts utav våra förfäder i alla tider. Det är inget dåligt. Men att tatuera sig endast för att tatuera sig är fånigt.

Men att påstå att tatueringar är ett självskadebeteende är ännu fånigare. Du försöker sitta där på din höga häst och se ned på andra medan du predikar Kristendom som är en judisk religion. Det om något är självskadebeteende.

Nja. Det där får du nog bevisa om jag ska tro på det. Var svenska män tatuerade på 1300-talet, eller 1500-talet, eller för den delen på 1980-talet?

På 1980-talet såg jag ytterst få svenska män, och definitivt INGA kvinnor, med tatueringar. Vad hände sen på 1990-talet och framåt? Judisk hjärntvätt?

1 gillning

Ung och vaken !! Radek Rousal…Du hade tydligen trevliga och förnuftiga vänner som inspirerades av Tredje Riket och alla framgångar . Världens största modernaste flygplats , man kom igång med WV , byggde ca 1 miljon nya moderna bostäder osv…
Radek borde svarat “inga kommentarer” ang sina tatueringar.
Själv har jag inga…dessa används av regimens legoknektar för att identifiera sådana som mig. –
På demonstrationer skall man aldrig ha ngt ID , endast lite kontanter .

Men…jag har en kompis som har en hakkorsörn på bröstkorgen…jag undrar hur det går om han kommer in med en infarkt ?? Och samtidigt inkommer ett gäng finska Z . med sin mormor som " har ont " …personalen måste välja …
Läkare och sjuksköterska har blivit nya intressen för vänstern…och jurist.

Nej, det är en lögn.

Nej, inte alls, eftersom huden skadas.

Nej, ytterligare fyra lögner av dig.

Digital mobiltelefoni introducerades.

På 1980-talet och tidigare förknippade de allra flesta människor tatueringar med sjöbusar, kåkfarare och prostituerade.

1 gillning

”Det är en lögn”. Jaså du, forskare säger annat. Tatueringar har använts ända sedan Antiken. Men du kanske ska läsa på lite.

”Skadar din hud”. Nästan allt vi gör skadar vår kropp. Sitta ner för mycket skadar din kropp, gå för länge eller springa skadar din kropp. Äta en viss mat eller för mycket skadar din kropp. Är allt detta också ”besynnerliga självskadebeteenden”?

Du påminner väldigt mycket om en Strasserist. Ett citat ifrån en av grundarna av NMR själv:

”Strasserismen försöker framhäva annat, som t.ex. socialismen i begreppet nationalsocialism och argumentera för att ekonomiska frågor, sociala frågor, rättvisefrågor och klassfrågor har någon form av företrädesrätt (framför rasprincipen). Enligt liknande modell kan andra saker framhävas på bekostnad av grundprincipen, t.ex. kultur, etnicitet eller statsskick. Ett annat är att vidhålla för rasen, bevisat destruktiva läror (kristendomen) och hävda ”traditionen” m.m.”

Tatueringar har nog förekommit längre än så på vissa platser i världen, men här i Sverige var det, innan folk hade fördärvats av judiska kampanjer, stigmatiserande att bära en tatuering.

Nej, ytterligare en lögn. Hur mycket har du pratat i mobiltelefon, egentligen?

Jo jag minns. Mobiltelefonerna dök upp, likaså internet och Sovjetunionen upphörde att existera. Jag tror dock kanske inte att det i sig fick folk att börja med tatueringar…som nästan ingen hade fram till början av 90-talet.

Vad tror du gjorde det?

Tatueringar är ett mode, precis som utseendet på våra kläder och olika frisyrer osv.

Exakt varför det blev som det blev är svårare att förklara.

Jag tycker inte att det går att jämställa med ett mode eftersom det är permanent. Det krävs alltså ett mycket större beslut att låta tatuera sig än att byta byxmodell, och därigenom fordras en annorlunda inställning, ett slags psykisk förändring.

Eller möts av en utländsk eller kommunistisk läkare på akuten.