Fängelse för "Claire" efter hundvåldtäkten

Läs hela artikeln på Nordfront: Fängelse för "Claire" efter hundvåldtäkten

Skäggiga damen i trubbel • Tidigare dömd för pedofilbrott.

Ryssland är på gång med att införa livstidsstraff för pedofiler som begått upprepade övergrepp mot barn. Här i Sverige råder i det närmaste det omvända. Här betraktas pedofilen som den drabbade och daltas och curlas med i all oändlighet, medan pedofiloffren inte ens bevärdigas med ett ord av medlidande. Som fallet med Federley och hans pedofilälskare visade.

Den ryska Dumans ordförande Vyacheslav Volodin: " Ett livstidsstraff är bara en åtgärd för att isolera de degenererade. De kan inte kallas människor, trots att de ser ut som människor. Vi hoppas att den här åtgärden kommer att skydda barn, familjer och samhället i sin helhet från dem som skapar irreparabel skada"

Flera ryska politiker har beklagat att pedofiler inte kan dömas till dödsstraff, utan att livstidsstraff är det hårdaste som kan utdömas.

1 gillning

Dessa normbrytare med pedofili och andra sexuella djuriska preferenser är väl något önskvärt rent sionistiskt kan man tro. Hade det varit här i Sverige så hade säkert gärningspersonen varit välkommen att tala i Svenska kyrkan om sina intressen.

1 gillning