Fäller lagförslag med tal om förintelsen

Läs hela artikeln på Nordfront: Fäller lagförslag med tal om förintelsen

”Som jude är jag befriad från plikten att vara objektiv” • Hyllas i road judisk press.

I Auswitch så var det först 4,5 milijoner som dött. Nu är dom nere på 1,5 milijoner. 4,5-1,5=6 ! Något är fel!

1 gillning

En förintelse som i själva verket var en förökelse är långtråkigt att få kört ner i halsen år efter år…gääsp…undrar vem som blir Miss Holocaust i år :disappointed:

1 gillning

Du har rätt, men enligt det judeoliberalfeministiska räknesättet har du alltid fel. Låt de hjärntvättade småungarna på närmaste dagis lägga ihop två sandhögar och låt dem sen räkna hur många sandhögar de ser. EN sandhög!

Applicera sen resultatet på massinvandringen som ständigt minskar enligt statens siffror, men i själva verket ökar dubbelt så mycket varje år så inser du att du bor i världens största dårhus.

1 gillning

Dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Den breda massans okunnighet om judens rätta karaktär och de högre kretsarnas inskränkthet låter folket lätt falla offer för denna judiska lögnkampanj.”

(Mein Kampf)

1 gillning

I dessa tider av krigshets mot Ryssland har (((de))) skruvat upp sin lögnpropaganda till patetiska och skrattretande nivåer, men tragiskt nog går den lättledda fårskocken alltid i samma fälla.

Sveriges samtliga 8 riksdagspartier (eller ska man hellre kalla dem den sluges knähundar?) skriker efter det tredje världskriget som åter igen skulle börja i Europa.

så Judar har någon sorts gudomlig rätt att ljuga. De får ljuga om ‘förintelsen’ och deras lögner ska gälla som sanning.

1 gillning

Men de fick ju arbeta lite iallafall, eller? :rofl::wink:

1 gillning

Inga vitsar, inget misstroende, överdrifterna blomstrar och inympas till våra barn. Fruktansvärda fula teckningar till de små i barnprogrammen TV 2 på olika språk om “förintelsen” mycket värre än “Der GIFTPILZ” som var en barnbok i Tyskland på sin tid MOT judarna. (Kom hem med denna från barnbiblioteket i 7 årsåldern, mor tog den ifrån mig med orden "den går du tillbaka med " Gjorde det - inget hände.) Visst fanns det förhoppningsfullt föräldrar som stängde av skiten?

1 gillning