Facktidskrift: "Läkarnas viktigaste uppgift att minska vårdens klimatavtryck"

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/facktidskrift-lakarnas-viktigaste-uppgift-att-minska-vardens-klimatavtryck

”Läkare ska rädda planeten - inte patienter • och åtgärda växthusgasutsläpp snarare än sjukdomar”.

Låter som ett vanligt jude koncept!

Klimatbluffen, Coronabluffen och massinvandringen är tre metoder för att förslava folken i de judeoliberala västländerna. I takt med att svenska företag i varuhandeln slås ut av nedstängningar pga “smittrisken” så tar globalistjudar som Jeff Bezos med sitt multinationella bolag Amazon över, inte kommer han att betala någon bolagsskatt i Sverige heller.

Om läkarnas fack verkligen vill minska CO2-utsläppen så bör de ge sig på sin egen regering. England är ett Natoland och tillsammans med Natolandet USA släpper deras krigsmaskineri ut lika mycket CO2 som hela världens civilbefolkning. Krigsmaskineriet är heligt, men skatteslavande engelsmän kan offras utan att den engelska eliten ens rodnar av skam det allra minsta.

Sionismens högste talar ofta och gärna om klimatavtryck och hållbarhet. När många av dessa tycks visa tecken på allvarlig psykisk störning eller demens och anser att vården överdiagnostiserar, och överbehandlar. Så kan de ju kanske då samfällt de som sitter på all världens ekonomiska makt de tillskansat sig så illmarigt slugt. Helt enkelt bevisa sin kärlek och omtanke om jordklotets klimat. Det enda de behöver de snikna gubbarna är kanske att be sina överbetalda privata husläkare om omedelbar effektiv palliativ vård och visa att de verkligen älskar världen mer än sig själva.