Exakt24 konfronterade IRM-"Henko" - blev hotade

Läs hela artikeln på Nordfront: Exakt24 konfronterade IRM-"Henko" - blev hotade

Henko fick frågor om hotfulla uttalanden • “Kommer bajsa i din mun”.

1 gillning

Bra att han inte känner sig trygg!

2 gillningar

Hur kan LO ha kvar en sådan person som ombudsman? Vore intressant om någon av de många LO-medlemmar som läser Nordfront kunde svara.

3 gillningar

Naaw! Var det inte så roligt längre? Stackars liten…

1 gillning

Ja! Han är äcklig. En riktig systemmobbare. Om jag minns rätt så var det Henko själv som ringde hem till en av Granskning Sveriges reportar,och då i form av hans fru och barn. Och försökte skrämma upp dom.

Är väl inte så konstigt egentligen. Om man börjar granska saker och ting så märker man snabbt att den nuvarande makten och våldsvänstern har djupa förgreningar. Eller rent av är samma sak. Jag antar att diverse batikhäxor och andra vänsterfigurer osv inom LO… tycker det väl är okej så länge det kommer från den så kallade “goda sidan”. “Antifacjiism är alltid självförsvar”.

1 gillning

If this asshole wakes up naked, in a little dingy, far out in the Swedish archipelago, back tied and hooded, with a baseball bat shoved up his ass, chances are he will shut up for good.

Kommunister som Henrik Johansson har hjärnskada, orsaken är knark, mind control och hjärntvätt med den vansinniga kommunistiska ideologin.

Fastighetsanställdas förbund.

6,5x55

Det är allt som behövs påpekas.

Klaus – Ja, man kan knappast överskatta den skada alkohol och andra droger gör på människor och i samhället. Henko ser ju ut att skada sig ytterligare med en blåtandshörsnäcka med tillhörande mikrofon.