Europarådet vill ge homolobbyn tillgång till ryska barn

Läs hela artikeln på Nordfront: Europarådet vill ge homolobbyn tillgång till ryska barn

Vill stoppa Rysslands förbud mot homopropaganda till barn • Ryssland uppmanar nu Europarådet att fokusera på kristofobi istället.

Håll UT Ryssland Ni har sympatisörer i Västeuropa också i denna fråga. Skydda Era barn från kulturmarxismen vi gör vår del vad vi kan för våra barn i denna dekadenta världsdel. Våra kristna , verkligt kristna präster blir antingen avkragade eller förföljda av det snedvridna biskop homofila “Svenska” gänget. Se bara i Göteborgs Domkyrka som beställde en PRIDE matta på 22 m - må den östra delen av Europa behålla sitt skydd från denna skymf och vörda sina förfäders tro som ändå återuppstod efter kommunismens fall. Ett under .

3 gillningar

Det börjar med lite försiktig homopropaganda på dagis och förskola och vips innan man vet ordet av så får 3-åringar bestämma att de vill byta kön. Det här är verklighet i många amerikanska delstater och i det misslyckade mångkultur- och HBTQ-helvetet Kanada. Och ve den förälder som försöker skydda sina barn mot de fullständigt groteska övergreppen.

Att “byta kön” innebär ofta att barnen luras i pubertetsblockerare i kombination med det motsatta könets hormoner. Sen följer de kirurgiska ingreppen. På flickor skär man bort livmoder, äggstockar och eventuella bröst och på pojkar skär man bort penis, prostata och testiklar och ersätter dem med en sk “neovagina” - en hudskåra eller öppet köttsår som ger livslånga plågor och naturligtvis inte duger till något sexliv eller sunda partnerrelationer.

Att relationsvåldet och självmordstalen sticker ut i dessa grupper är inget som förvånar människor med minst en halvt fungerande hjärna. Ryssland och andra länder i forna östblocket gör helt rätt i att mota (((Olle))) i grind innan katastrofen är ett faktum.

Kristusfobi är nog något som finns i mänsklighetens rötter. och på ett mer reellt plan än “islamofobi” och “homofobi”. jag menar att en person som inte inser att islam är ett hot mot fred, antagligen är både djupt grundlurad och även pervers. möjligen “bara” ignorant men det är illa nog. den som inte varnar andra när han ser svärdet komma, får blod på sina händer - står i den goda boken.

sen finns det ju en eller fler antikrist också, förvisso.