EU-myndighet varnar: Överanvändning av boostersprutor kan försvaga immunsystemet

Läs hela artikeln på Nordfront: EU-myndighet varnar: Överanvändning av boostersprutor kan försvaga immunsystemet

“Upprepade vaccineringar under korta tidsintervall representerar inte en långsiktigt hållbar strategi” • Europeiska läkemedelsmyndigheten förordar nu en mer restriktiv vaccineringspolicy.

Är detta början på slutet för det kanske största judiska bedrägeriet i historien?

1 gillning

Bra skrivet. Död åt judaismen, satanisterna. Förr eller senare ska dom hängas offentligt.

1 gillning

Vi får hoppas att du har rätt! Men dom hittar på nya.

1 gillning

Snarare är det slutet på början. Målet med giftsprutorna har varit att tjäna enorma pengar. Samtidigt har nerstängningarna av våra vita samhällen orsakat en enorm bolagsdöd, nergång på börserna och skyhög inflation (40 år i rad i USA).

Det är bara en tidsfråga innan det kommer en enorm börskrasch som kommer att få bostadsbubblan i väst att spricka.

Då kommer det att bli köpläge för den rikaste procenten medan vanligt folk kommer att hamna i en långvarig ekonomisk depression och hamna på gatan.

Corona-experimentet verkar nu ha kommit in i en planerad utfasning. Det ser man inte minst på att sionismens högsta ledarskikt, EU-toppar, elitens lokala politiker, media och läkare nu plötsligt tydligen får tala om en endemi istället för pandemi. Den där ”filantropen”, Bill Gates, har väl för övrigt för mer än ett halvår sedan, som någon slags spåman, börjat varna eller tala om en eventuellt kommande smittkopps-epidemi, eller andra trevligheter i samma genre. Vilket väl kanske inte är helt uteslutet då många genom tanklöshet låtit sig injiceras med nanopartiklar och annat smått och gott, som med stor sannolikhet inte stärker någons immunförsvar, utan väl mer tvärtom kanske. Här följer en länk till det som kanske redan är klart att serveras: Smittkoppor – den nya skräcken? | Fria Sidor Hur skulle väl världen klara sig utan det utvalda släktet…

2 gillningar

Tack för allt du skriver och länken. Själv blev jag injicerad med smittkoppsvaccin i tolvårsåldern. Blev inlagd på en smittskyddsavdelning där de konstaterade att jag hade fått vattkoppor.Detta hände på 70-talet i Sverige.