Etruskernas ursprung kartlagt

Läs hela artikeln på Nordfront: Etruskernas ursprung kartlagt

Ny genetisk studie • Mystiska folket ska härstamma från södra Ryssland, likt samtida italienska befolkningar.

(((Mångkultur))) är ett dödligt (((gift))) mot verklig mångkultur. Ett annat folk som utrotades av inträngande svartskallar från Mellanöstern var goterna. År 711 invaderades det gotiska kungariket (nuvarande Spanien) av judar och muslimer.

Det tog över 700 år att bli av med “berikarna”, men då var det en helt ny ras som tog vid med reningsprocessen, inkvisitionen. Goterna var utdöda och dagens spanjorer verkar vara en minst sagt urusel arvtagare till den gamla visgotiska staten på den Iberiska halvön.

1 gillning

Dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Det är och förblir juden, som ställde om, att negern kom till Rhen, alltid med samma baktanke och klara mål: att genom den med nödvändighet inträffande bastardiseringen förstöra den honom förhatliga vita rasen, störta den från dess kulturella och politiska nivå och själv göra sig till dess herre. Ty ett rasrent folk, som är medvetet om sitt blod, skall aldrig kunna underkuvas av juden. Han skall i evig tid kunna härska endast över bastarder.”

(Mein Kampf)

2 gillningar

Vår civilisation har ytterst sällan frambringat en man med sådan klarsynthet som dessutom talade klarspråk till sitt folk.

Man kan undra över vad vi egentligen lär av historien. Hur tillämpa denna information på dagens Sverige? På riktigt, vad är det som är så högtstående med svenskar?

Missförstå mig inte här - mitt hjärta slår såklart för svensken och nordborna. Men: Vad är svensken för folk som röstar för att förgöra sig själv? Det är ju svensken som röstat för den utveckling av samhället vi har idag.

Visst har man från makteliten fulspelat, ljugit, undanhållit i formation, vinklat, hotat, tystat, brännmärkt och deplattformerat kritiker. Men trots det ligger huvudansvaret hos svensken. För att han sover, är absolut inte samhällsuntresserad, är en konsensussökande, konflikträdd fegis.

Det är onekligen ett ocharmigt drag hos oss svenskar att vi har så svårt att se världen så som den är. Att vi låter oss försvagas av kommunistiska irrläror såsom genus, identitetspolitik och hållbarhetsideologier. Detta banar så vägen för de maktkortupta att importera bidragstagare mot löfte om att de röstar rätt/rött när de väl är svenska medborgare.

Såklart borde dessa kräk hänga för detta i en normal värld. Men Sverige är allt annat än normalt.

James Bond har rätt att döda, svenska politiker har mandat att förstöra ett helt land.

2 gillningar

Vad vi lärt av historien är inget man kan säga sig vara bäst eller stolt över. Men denna tid med sionistiskt förtryck och krav på vit underkastelse lär väl ha visat många att det är större att tänka själv än att tiga och låta andra bestämma ens öde. Skillnaden mellan två ideologier syns tydlig när man i lugn och ro jämför de bådas historiska och synliga intentioner. Det finns ingen människa som kan säga att han eller hon är god, ren eller andligt och fysiskt helt oskyldig på alla sätt. Religioner har lärt människan att göra och bete sig på olika ritualiska sätt för att handskas med inre känslor. Sionismen verkar för juden och inget annat. Nationalsocialismen har en annan världsåskådning.

1 gillning