Epsteins pilot: Donald Trump och Kevin Spacey flög med “Lolita Express”

Läs hela artikeln på Nordfront: Epsteins pilot: Donald Trump och Kevin Spacey flög med “Lolita Express”

Larry Visoski flög under 25 års tid Jeffrey Epsteins ökända lyxplan • Vittnar nu om de kända och mäktiga män som flög med den judiske pedofilen.

När det har varit peddo härvor, så har det alltid blivit märkligt, tyst. Misstankarna har alltid varit att makten har varit inblandade.

Ja. Samtidigt har vi ju sett diverse andra människor som förgriper sig på sina egna barn, eller dagisbarn eller slumpartade våldtäkter på badhus t ex. Såväl män som kvinnor. Vidrigt.

Jag tror inte makteliten är mer överrepresenterad när det gäller pedofilbrott, men ja tyvärr kommer de säkert undan med det i större utsträckning än andra. Bill Clinton kommer troligtvis aldrig dömas för någonting även om han visar sig vara skyldig.

Enligt Visoskis vittnesmål under den nu pågående rättegången var förhållandet mellan Epstein och Maxwell ”mer personligt än affärsmässigt”, men piloten sa också att han ”inte skulle beskriva det som ett romantiskt förhållande”.

Undrar vad feminist- och HBTQmaffian säger om detta? Skulle det inte vara romantiskt när två normbrytande judar våldtar barn tillsammans? (om anklagelserna visar sig stämma)

Det är nästan lika romantiskt som årets julkalender på SVT.

Dra inga förhastade slutsatser. Bill har åkt dit ett flertal gånger och tvingats köpa sig fri för ansenliga summor. Han åkte bla dit för att ha fuktat sin Havannacigarr i judinnan Monica Lewinskis f***a under sin presidenttid. Det är nämligen förbjudet att inneha kubanska cigarrer sen 1960-talet och priset han fick betala för den illegala cigarren var att Israel fick fortsatt rätt att terrorisera de ockuperade palestinska områdena, som Bill tidigare lyckades stoppa.

Andra gånger han åkt dit och fått betala dryga skadestånd är när han “förfört” hotellpersonal under sina kampanjresor. Det han åkte dit på var att de “förförda” kvinnorna kunde lämna en trovärdig beskrivning på hans erigerade penis. Den är tydligen kraftigt böjd i sidled, ungefär som när man lägger en banan på köksbänken. Det fattas bara att något av de “förförda” flickobarnen på Lolita Express lämnar en trovärdig beskrivning av den ikoniska Clintonböjen, så ligger han risigt till.

Fy fan. Det var mer än jag ville veta. :rofl:

Här kommer ännu mer. Under Clintons första presidentperiod fick han besök i Vita Huset inte mindre än 17 ggr av pedofilen Jeffrey Epstein. Kanske var även han en hängiven cigarrnjutare och kanske var även Bills fru Hillary med på ett hörn. Hillary försvarade ju Bill med näbbar och klor under den sk “Lewinskyiaffären”. Jag undrade på den tiden varför hon inte skilde sig från ett sånt k**k, men polletten har trillat ner för länge sen.

Vi får väl se om den pågående rättegången mot Epsteins madam Ghislaine Maxwell bringar någon klarhet i om även Hillary nyttjade förbjudna smuggelcigarrer i Ovala rummet. Innehav av smuggelgods från Kuba kunde rendera ett halvårs fängelse på den tiden.

Monica Lewinsky var inbjuden till Stockholmsmässan samma dag som Donald Trump överraskande blev utsedd till vinnare i presidentvalet mot Hillary Clinton. Huruvida arrangörerna tröstade sig genom att avnjuta några illegala Havannacigarrer lär vi aldrig få veta.

1 gillning