Enorm 3000-årig gravhög grävs fram i Trøndelag

Läs hela artikeln på Nordfront: Enorm 3000-årig gravhög grävs fram i Trøndelag

En av dess huvudfunktioner tros ha varit att skrämma potentiella angripare • Ligger idag nära stridsflygbas.

Kanske dags att resa en gravhög åt alla norska män och kvinnor som gett sina liv i NATOS (ja, Norge är faktiskt en NATO-shabbos goy) otaliga rovkrig som inte belönats med annat än finansiell utsugning och “belöning” med vildar från mörkaste Afrika.

Nej, det var en ogenomtänkt idé. Avrätta alla kollaboratörer och bygg en gravhög mitt på NATO-flygplatsen och be USA dra åt h-e. F 35 är i vilket fall som helst ett mer eller mindre värdelöst stridsflygplan som kostat NATO-shabbos goyerna tusentals miljarder dollar och är fortfarande inte stridsdugligt.

F 35 är misslyckat på många områden. Själva flygkroppen blir mjuk efter ett par timmars flygning och manöveroduglig. Kanonen, eller kulsprutan som ska kunna användas i närstrid mot fientliga plan klarar inte av att träffa ett fientligt flygplan på 1000 meters avstånd. 1000 meter i de aktuella hastigheterna handlar om tiondels eller hundradels sekunder. Mjukvaran, hårdvaran - mycket är skräp.

NATO-landet Turkiet som var involverat i F 35 har hoppat av projektet och har börjat inleda ett samarbete med Ryssland i utvecklandet av nästa generation stridsflygplan. Tidigare har Turkiet väckt stor vrede hos den JewSA-ledda NATO-shabbos goy organisationen genom att vägra köpa det mer eller mindre värdelösa luftförsvarssystemet Patriot (som direktkontrolleras från Israel) utan valt det ryska S-400.

Sverige köpte häromåret det svindyra föråldrade Patriot (vem med minst en halvt fungerande hjärna är förvånad?) Sverige är i praktiken en slav åt USA och NATO, men vågar ännu inte komma fram ur garderoben.

1 gillning

Det talas här om en gravhög, om man stannar till och begrundar ordet gravhög. Då börjar snart tankemaskineriet att gå i gång och associationer kan uppstå som kanske landar i djupa frågor som man som modern människa kanske inte så ofta vill umgås med. Det är bara förvirrande att försöka förstå sig på något som ingen levande egentligen i grunden någonsin kanske kommer att förstå. Det här med varför man finns till och vart man är på väg, sådant där som präster innan alla trista pedofilskandaler kanske i viss mån ibland kunde säga något tänkvärt om. Nationalsocialismen är mer naturnära än den rena känslomässiga tanken om att en viss religion skulle ha svaret på allt. Respekt för andras sätt att tänka och tro är värdefullt, men endast till självbevarelsens gräns.

Det är inte fel att ha en personlig själslig stärkande tro. Nordiska förfäder hade ofta sin förkristna tro på Oden, Tor och Frej. Många hade säkert då som nu ingen tro på något alls. Men en inre tro på exempelvis Jesus som många nationella ofta har ansett att vara ett judiskt fulspel för att göra den nordiske vikingen till ett menlöst mähä går nog inte riktigt ihop då en judisk makt faktiskt enligt många lät spika upp Jesus på ett kors för att han gick emot deras judendom. Bara det att Jesus än idag väcker många känslor är rätt unikt. Men religion ska väl inte splittra, som nationalsocialist är det fritt fram att tro på vad man vill så länge det inte riskerar att skada det vita folket och dess framtid. Ibland är det svårt att fatta att så få ser sanningen för vad den så tydligt visar.

Konstigt hur ord om Norden och dess historia kan få en enkel vanlig nordbo att börja svamla om sådant som gudar och tidiga förfäder. Men det är väl kanske något som finns nedärvt i den nordiska folksjälen som ondsinta sionistiska makter vill radera vilket inte lyckas hos folkligt medvetna. Har här helt tappat tråden om det som egentligen var tanken med inlägget. Ja, just det, kom på att det finns mycket intressant att lyssna på hos Nordisk Radio som alla nationella vet. Men vad då, man måste väl ibland få tala om sådant som nästan är på gränsen till tidlöst. Tänker nu faktiskt på något så vanligt som en radio-podd med nationella tankar om ditt och datt. Den som inte har lyssnat på programmet Ledarperspektiv har nog mycket att upptäcka. Här nu en länk till ett program: Ledarperspektiv #59: Nationalsocialismen och naturlagarna. SAS och kulturkamp (nordiskradio.se)
Folkgemenskap!