Energiministern ratad av bageri i Vimmerby

Läs hela artikeln på Nordfront: Energiministern ratad av bageri i Vimmerby

”Vill inte bidra till att samla pluspoäng åt dem” • Företagets elkostnader har på kort tid fyrfaldigats.

Det var bra agerat av honom.

Morgenthauplanen skall genomdrivas till varje pris. Men nu gäller det inte bara Tyskland men amalek rent generellt. Alla vita folk skall fasas ut.

Helt rätt beslut av bageriet, alla mindre företag som drivs av etniska svenskar borde vara lika rakryggade för det har aldrig kommit något som gynnat dem från sossehåll. Det är bara lortiga äckliga pizzerior som drivs av lismande arabfolk som gynnas av vänsterpatrasket. Det är inte utan att man längtar tillbaka till den tiden det var mestadels italienare som bakade pizzor här, men den eran blev kort för de åkte hem igen när massinvandringen från tredje världen tog fart på allvar. De insåg tidigt något som inte svenskarna begripit än, nämligen att det här landet är kört om inte underverk sker.

Italienarna , med sina PIZZOR och mosaikkunskaper i tunnelbanan. Européer som kom och åkte hem. Var fattiga efter kriget, tog sig igenom - invandrare kommer från Afrika och njuter nu av deras hårt tillkämpade välfärd. Ett land som VÅRA svenska turister besöker för deras vackra kultur och vill skydda denna mot inkräktarna för att kunna bevara den för framtiden liksom vår kultur i Sverige.