En tokig kvinna med ett hånleende

Vi borde ha förstått redan på 90-talet. Den där programledaren verkade ha gjort allt för å försnuska samhället ännu mer.

Vet inte riktigt varför eller hur, men på något sätt så blev man direkt att tänka på den inte så lite spanskklingande låten Porrfavor med Eddie Meduza när man man såg filmklippet från Tusen och en natt: Porrfavor (Compagneros) - YouTube Tänk i början på 1990 talet så skulle nog rätt få ha kunnat tro hur vårt land av idag skulle se ut efter att den anti-vita sionismens sluga hantlangare fått härja helt fritt utan att nästan någon tycks ha brytt sig ett dugg eller ännu knappt väl fattar något alls.

Eddie Meduza, ja :slight_smile: men hon sa “våra medborgerliga fri och rättigheter att handla med sexuellt material”. Som om det vore nå jädra mänskliga rättigheter.

Det här då? Hör vad hon säger 1:19-1:59. Man drar även in handikappade i det här. Tvi vale.

Då ser jag gärna att hon som eldsjäl slocknar

Sex säljer och när kabel-TV kom i början så var det väl ett dragplåster för att locka inte minst yngre vuxna tittare att teckna sig för kanalen TV-1000. Nu har ju det hela spelat ut sin roll när det är gratis att titta på i princip hur mycket porr som helst på nätet för de som är road av sådant. Det att de även riktade sig till handikappade är väl inte heller så konstigt om man känner till att det finns många yngre som blivit rullstolsburna efter att kanske kraschat med motorcykel eller varit med om kanske bilolyckor och sånt. Sexdriften upphör normalt inte för det så länge kroppen fungerar maskinellt på den punkten. Porr har alltid funnits och kommer så länge människan finns, alltid att finnas. Men det bästa är att sex som livskrydda hålls inom ett manligt och kvinnligt troget parförhållande. För då följer man naturens spelregler som inte ska brytas då det ofta tyvärr straffar sig på olika sätt.

Men hon pratar väl om handikappade, i ett sammanhang som handlar om en kamp för tolerans mot sexgalningar? Så då undrar jag om den kampen ska gå så långt som att även innefatta zoofiler å pedofiler?

Det där programmet - Tusen och en natt var ett vanligt vuxenprogram där det inte marknadsfördes några tankar om pedofili eller att ha sex med djur (zoofili). Som nationell så strävar man såklart efter att vara så naturlig som möjligt, men vad vuxna myndiga människor inom lagens ramar frivilligt och i klaraste medvetande gör tillsammans i ett sovrum är nog rätt så ointressant. Men det att det som idag förs kampanjer att sexualisera små barn och få dessa att få ett onaturligt tänkande till sexualiteten är helt enkelt vidrigt och helt förkastligt.

Det där programmet - Tusen och en natt var ett vanligt vuxenprogram där det inte marknadsfördes några tankar om pedofili eller att ha sex med djur (zoofili).

Men tänk vilka ringar på vattnet som ett sånt program kan ge. Det ska man inte underskatta. Sen kom väl Stockholm pride 1998 å på den vägen är det.

Apropå 1998 så var det väl inte heller ett så trevligt år.

Slaget vid Brottby, ett ganska obskyrt kulturhuvudstadsår, mordet på Kevin, Ecce homo-utställningen i Svenska kyrkan, etablissemangets överdrivna hyllning av filmen Fucking Åmål…

Dekadensen har väl eskalerat år från år och här har väl alla normalt tänkande föräldrar ett stort ansvar att ta för sina barn för att att ge dem naturliga värderingar om att det är en man och en kvinna som tillsammans bildar en stark och livskraftig familj. Inga små barn ska väl även behövas att utsättas för regnbågsparader med nästan nakna individer av olika beteckningar som vandrar gatan fram med dildos i pannan. Sedan dessa sagoläsande transor som vill göra det onaturliga rumsrent, man blir bara så trött när man tänker på sådana grejer.

Jo det är sant. För att muntra upp stämningen så var 1998 även ett år som artisten Markoolio fick genombrott. Det är väl ingen artist som är fri från dekadens, men jag tycker ändå han är ganska rolig.

Med låtar som Sommar och sol å Vi drar till fjällen.

Markoolio alltså, visst har han väl gjort en del skojiga grejer till exempel video med låten, Vilse i skogen - där även Nordman hörs i bakgrunden. Markoolio Vilse i skogen - YouTube Det är helt rätt ibland måste man skaka av sig trista tankar och köra lite kul musik mitt i allt anti-vitt elände.

1 gillning

Jo, jag vet inte om jag kan berätta om en sak, utan att göra stämningen sämre?

Skriv! Man blir ju lite nyfiken. Men är det av privat natur och känsligt kanske det är bäst att tänka efter några varv innan - eller hur…

Jo. Om jag ska var ärlig, så blir jag trött på när vissa nationella personer så lätt förlåter misstag från 70-talet, 90-talet osv. Även om det t ex var svenskar som begick de misstagen.

Jag tyckte tyvärr att jag fick en sån respons när jag pratade om Tusen och en natt.

Innan man klandrar allt som händer idag (i kölvattnet av massinvandringen), så borde man inse att det som händer idag, kan möjligen bara vara toppen av ett isberg. Isberget är då misstagen som västvärlden gjort tidigare.

Det är kanske som så att minnet ofta har en förmåga att blunda för mycket av det som var mindre bra och sedan skönmåla eller lyfta fram delar som fungerade bättre förr. Men samhället fungerade bevisligen bättre innan den sionistiska mångkulturens påhejare började massimportera mörka män från Afrika och Mellanöstern i hundratusental varje år.

1975 så fanns det inga så kallade utanförskaps-områden i varje stad med mörka invandrargäng med icke-nordiskt beteende som gjorde samhället osäkert genom gängkrig, bilbränder, skolbränder, gruppvåldtäkter, stenkastning och annat smått men inte så värst gott som drabbar främst oss vita riktiga nordbor och svenskar.

Håller med om att det som sker i samhället idag är så fel på så många olika plan och nog kan sägas att faktiskt bara vara toppen på ett isberg som du säger. Det är många tidigare politiska misstag som har lett fram mot den folkfientliga liberala demokratiska misär som råder här i vårt land av idag.

Den socialdemokratiska nedmonteringen av tidigare sammanhållande värderingar som att det är viktigt med en stark normal och naturlig kärnfamilj där mannen och kvinnan står i centrum som byggmästare av en sund nationell familjegrund har väl öppnat för den kallt cyniska individualistiska mentalitet som gör att många riktiga svenska inte längre syns bry sig om någonting alls egentligen.

Här är väl trots allt vad man i vissa detaljfrågor kanske kan tycka om den moderna nordiska nationalsocialismen ett ljus i mörkret som försöker få det vita förvillade nordiska folket att hitta hem och tillbaka till ett leverne som är mer i samklang med naturens eviga lagar som ingen slug sionistisk anti-vit politik någonsin i längden kan ändra på.

Folkgemenskap!

Jovisst, Såg just att du tydligen av misstag råkat radera ditt klarsynta inlägg om bakgrunden till dagens kaosartade samhälle. Det klipp från Granskning Sverige som du länkade till tog bland annat upp 1988 års Sjöbo och folkviljan där om att få hålla lokal folkomröstning angående massinvandringen eller den då så kallade flyktingpolitiken (folkutbytet). Den fråga som sionismens sluga politiker sedan trixade bort. Men nog måste man säga att Sjöbo Centerns sparkade Sven-Olle för alltid skrivit in sig i historieboken som en sann Sverigevän. Men idag har ju vi nationellt sinnade och fullt rasmedvetna ett bättre parti att välja på som inte på något sätt sitter och kompromissar i frågan om vad som är bäst för vårt vita nordiska folk. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!