Elon Musk får kritik efter mempostande om vaccin

Läs hela artikeln på Nordfront: Elon Musk får kritik efter mempostande om vaccin

Skojar om både vaccinförespråkare och motståndare • Får kritik på Twitter.

Corona och vaccin-hysterin mot influensan Covid-19 har så här på årets sista dagar tydligen gått in i en lite annan och ny fas som industrin som marknadsför dessa preparat säkert skulle säga. Men att det nu börjar publiceras skämtsamma mem-teckningar av kända miljardärer, i ämnet åsikter om det så kallade vaccinet och dess skadlighet eller inte. Det verkar faktiskt mest bara vara ännu ett väl utstuderat psykologiskt sätt att nedmontera debatten kring välgrundad oro om att dessa preparatet innehållande nanopartiklar, spikproteiner, rester efter aborterade foster och genmanipulerande ämnen som på sikt kan ge negativa hälsoeffekter.

Tanken syns vara att få folk att rycka på axlarna och vara likgiltiga mot experimentpreparatet som sådant och sedan låta sig injiceras utan att ställa några vidare frågor. Har inte alla dött av preparaten så ska det tydligen inte vara något att bry sig om. Men fakta är att tusentals har dött och otaliga har drabbats av död, hjärtproblem, stroke, förlamning och en lång rad biverkningar som måste vara kända av alla numera. Sionismens frimurare är en slug organisation som världen över till synes samverkar för att nå sitt mål om att minska vita människors inflytande och vad är då bättre än att försvaga och sterilisera som många som möjligt av detta folkslag kan man tänka.

Propaganda för att ta injektioner eller som är på gång, liknande piller mot denna av media påstådda influensaepidemi kommer att fortsätta med oförminskad takt även under 2022 det är ett som då är säkert. Humor kan vara kul, men även ett vapen i kampen för att få människor att rycka på axlarna och sluta att tänka själv. Ingen har rätt att tvinga någon att utsätta sig för medicinska experiment mot sin egen vilja, det har alltid gällt, och det är inget som det ska ändras på. Som alltid har var och en här ett ansvar över sin egen och även sina omyndiga barns kroppar så låt er inte luras. Eventuellt kommande tvångsvaccinering och integritetskränkande vaccin-pass utan att det handlar om en digerdöd är ren diktatur helt enkelt. Som alltid - Tänk Själv!

Folk är så jävla skitnödiga världen över! Jag tyckte det var en rolig mem i den här allvarliga Kårånadiktaturen!
Tänk själv, var kritisk men skratta ibland!

1 gillning

För bara ett par dagar sedan bannade Twitter Dr. Robert Malone. I vad som verkar ha föregåtts av vänsteraktivism och deras infantila anmälningar. Malone som är uppfinnaren av mRNA-vaxxet. Problemet är väl att han har varnat för hur hans uppfinning har använts. Och starka (((krafter))) gillar väl inte det kan man tänka. Med det sagt så litar jag inte på Musk heller. Han är med på agendan och en del av planen.

Ultimately, the meme shows the Nordic Chad winning over the vaxxed NPC, despite them both having misconceptions. Many NPCs may technically still be alive, but they have sacrificed their dignity at the altar of obedience. We’re all in the dark, but the NPC trusts known liars to get them through it.