Efter konserten i helgen - polisen utreder HMF

Läs hela artikeln på Nordfront: Efter konserten i helgen - polisen utreder HMF

Efter helgens lyckade spelning på västkusten • Någon påstås ha gjort en olaglig hälsning.

Ja usch vad hemskt!
Hur många judar dog p g a denna händelse? Detta är fan allvarligt!

LARVIG lag. Kan även se att Tyskar vinkar högt med höger hand - se på Merkel, de hälsar så. Idioter som anmäler - vad har de för glädje av det?

Vilken tur att snutarna fick något att göra. I Göteborg händer ju noll och inget. Bara en och annan invandrare som spränger bostadshus till höger och vänster, ett par om dagen sis så där, men det är ju inget “allvarligt brott” jämfört med H.M.F.

HMF-anmälan för systemkritisk attityd är alltså de halmstrån de styrande försöker gripa efter då de inte hann fram i tid för att kanske lyckas störa privat fest med en nu lyckad ISD-Memorial-konsert. Hets mot folkgrupp är ett allvarligt brott säger de styrandes ordningsmakt efter att de fått kännedom om det helt privata musikarrangemanget. Det ligger faktiskt lite sanning i att hets mot folkgrupp är allvarligt, speciellt om hets riktas mot enskilda i en privat sfär av uppenbart politiskt dunkla skäl. Ordningsmaktens intresse grundas här alltså tydligen på uppgifter från sensationsjournalistik från en helt uppenbart yttrandefrihetskritisk mindre nättidning utan kanske något större medialt intresse. Det finns dock en del erfarenhet man kan dra här om hur dagens samhälle fungerar rent generellt vilket systemmedia trogna läsare kan tänka på. Traditionell medias vanliga sluga agenda syns här så tydligt att det nästan blir aningen lustigt.

Tänker kanske här främst på hur statens radio presenterar nyheten i ord och även i viss mån gällande val av bildtext och kommentar i anslutning till nyhetsrapporteringen på deras hemsida. Direkt under artikel/radiointervju vill de med tydlighet understryka hur opartiska de är i ett sammanhang som nog visar på medvetenhet om hur neutrala de kanske i verkligheten är. Deras verklighetssyn på vad som är opartiskt citeras här: ”Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.” Här följer länk till systemmedias radio för de som missat deras opartiska nyhetsrapportering: Bygdegård användes av medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen - P4 Väst | Sveriges Radio
Hur skulle samhället klara sig utan statens neutrala objektiva nyhetsförmedling…

Samhällssystem där politikerna tvingas använda tumskruvar och inkvisitionslagar för att hålla oppositionen i schack sjunger alltid på sista versen.

1 gillning

Jag hoppas att dom som ev. kommer att höras tänker på att inte samarbeta på något sätt. " Inga kommentarer" på alla frågor.
Erbjudande om kaffe också…låt inte lura sig av låtsad vänlighet. Allt är knep.

HMF-lagen är förtryckarstatens universalverktyg mot nationella, där de sluga styrande genom sina hantlangare, lagvrängare och godtycke använder den för att straffa oliktänkande mot dagens regim. Som sagt och skrivet, så ska man som nationell aldrig samarbeta med utredande ordningsmakt eller inställsam polis som kan säga, du är inte misstänkt för något, men vi vill bara ställa några frågor… Det är alltid ”Inga kommentarer” som gäller. Det här med att förstå att sionismens samhälle inte är de nationellas vänner togs väl även upp i Ledarperspektiv #77, där man får veta att man även aldrig ska låta sig luras av SÄPO och bli deras nyttiga idiot som förstör för sig själv och motståndsrörelsen.

Som alla andra redan har påpekat är det en löjlig lag som uppenbart tillämpas för att trycka till oss nationella dissidenter, men låt det här tjäna som en påminnelse om att inte sprida material med t.ex. segerhälsningar till något offentligt forum, inklusive nordfronts telegramchatt. På sin höjd privat mellan kamrater, men även det är en onödig risk. Just nu lever vi under den här regimen vare sig vi vill eller inte och det är onödigt att göra deras jobb lättare.

Känns ju spontant som ett ärende som är väldigt svårt att utreda, åtminstone om det ska gå korrekt till :sweat_smile:

Borde finnas ett brott TB alt TBE, töntigt beteende. Vad är det för halvmongo som gör hitlerhälsning på en konsert? Och om så ändå görs, på vilket sätt hetsar man mot folkgrupper? Vilka folkgrupper? Nån jäkla stringens borde man kunna förvänta sig av vårt rättsväsende.