Eddie Meduzas censurerade schlagerbidrag från 1987

Läs hela artikeln på Nordfront: Eddie Meduzas censurerade schlagerbidrag från 1987

MUSIK • Denna veckan presenterar Nordfront den svenske raggarlegenden Eddie Meduzas censurerade bidrag till Melodifestivalen 1987.

Hur bra som helst!

Konstigt att inte Eddie Meduza vann Mellodifestivalen…

Men det var väl för att låt-bidraget inte kom med kanske.

Hej och hå…

Jag har faktiskt extremt svårt att se poängen i att lyfta fram dekadens.

Hej Göran,
Ja, nog har denna artikel slagit huvudet på spiken, att denna så kallade musikfestival spårat ur för många år sedan. För numera är det hela ju precis så som de flesta redan känner till, endast en enda stor uppvisning i konsten att göra anti-vit propaganda för mångkultur och inte minst höja den av skattepengar ofta sponsrade regnbågsfärgade fanan till hyllning av den dekadens som numera betalas av det svenska folket vare sig de vill vara en del av, eller sponsor av denna på svenska språket, så kallade ”stolthetens rörelse” eller inte. Musikern och artisten Eddie Meduza var väl inte alltid den som använde de mest rumsrena orden i sina musikaliska satirer men nog hade han ofta förmågan att rätt träffsäkert se igenom, och påtala etablissemangets falskspel på många plan.

Ni som inte sett dokumentären om Eddie Meduza, Eleganten från Vidderna, måste se den. Den är väldigt bra. Något som många glömmer med honom är att han var en mycket begåvad låtskrivare och musiker. Han spelade ju ofta alla instrumenten själv på skivorna. Jag tycker han saknas oss idag. Vila i frid, Errol.

Eddie drev med de dekadenta, folk som inte kunde se det var/är enögda. Och Kal P Dahl var en annan herre som gav ‘makten’ stora skälvan