Du ska inte tro det blir sommar

Du ska inte tro det blir sommar…

Tänker ibland att det handlar om att hålla tungan rätt i mun och inte snacka för mycket och hålla ut som vi alla ibland kanske inom oss känner att kampen för det sanna och äkta nog ofta handlar om.

Vilket är en svår balansakt och något som är svårt att kanske alltid lyckas med. Skulle här kanske mer fokusera på det man inom sig nog vet handlar mer om att väl bara vara högre än att ofta kanske hemfalla åt svammel. Men vem kan här säga sig veta mer än någon annan om den högsta sanningen i kampen för det goda och vårt hotade vita folk.

Har dock genom morsans en gång så analytiska och kanske lite mer kristna och försynta sinnelag förstått att även farsans kristna men mer enkla nationella tänkande om att stå upp för det man tror på är oerhört viktigt. Känner därför att kampen för vårt folk måste gå vidare på alla plan. För varför ska vårt nordiska folk krypa inför infiltrerad ondsint antivit makt.

Den som är vit nordbo och inte inser sitt eget folks bästa måste nog börja att ta sig en rejäl funderare över det som dagligen sker liksom. Här borde det varit möjligt att länka till en kamplåt med en titel i stil med kanske – Älska ditt eget folk eller något sådant. Men en sådan titel eller låt skulle väl av sionismens hantlangare som nu styr väl aldrig tillåtits att få spridas till vårt vita folk.

Men då tanken är fri och inget som någon styrande antivit kan rå på, så kan man använda de styrandes sluga psykologiska vapen åt det andra och mer genuint folkliga hållet så att säga.

För om man bortser från bakgrund och ursprung till låtar så kan man se att ord som, sommar, kan innebära framtid fri från mörka sionistiska moln och så vidare, så därför, ta nu och tänk på en enkel och känd liten barnvisa i kanske lite mer nationella termer.

Länkar här därför som ett tankeexperiment till Astrid Lindgrens barnvisa som väl ofta av nationella upplevs som så som kanske något i stil med – Du ska inte tro det blir sommar om ingen kämpar för det goda eller något sånt liksom, här alltså en låt med titeln - Idas Sommarvisa: Idas Sommarvisa (Text) - YouTube

Kämpa på vänner!

1 gillning
1 gillning