Du kan inte längre fly

Läs hela artikeln på Nordfront: Du kan inte längre fly

Det spelar ingen roll hur många fritidsgårdar som byggs • Våldet är här för att stanna så länge folk inte enas i kampen för sitt folk och land.

Mångkulturen tycks ha kommit till stan. För inte är det väl Svenssons ungdomar som har spårat ur… Det finns bara en väg bort från den misär och samhällsförfall som de styrande folkförrädarna till hundra procent är ansvariga för. Sionismens hantlangare skiter fullständigt i oss det svenska folket. Massinvandring av diverse ”berikare” har aldrig varit en hjälp till några utsatta, utan det är som alla egentligen vet, ett bakslugt krig mot oss vita i våra förfäders land som pågår dag som natt. För dig som just nu kom in på sidan och undrar vad du kan göra. Svaret är mycket enklare än du tror. Ingenting är omöjligt när vi det etniska svenska folket samlas i kampen för vårt kära fosterland, så stöd redan idag - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar

Om man kan fly eller inte beror ju på hur man ser på saken, som jag ser det finns det massor med svenskar gör just det.
Det bevisas väl av tittarsiffrorna på den outsägliga dyngan som produceras av kulturmarxisterna på tvångsfinansierade Svt. En ständigt pågående möjlighet till verklighetsflykt.

2 gillningar

Dessvärre är inte dyngan på Svt och tv fyras utbud bara verklighetsflykt utan även fyllt av mer eller mindre subtil propaganda som förhärligar invandring, rasblandade förhållanden med tillhörande blandrasbarn, hbtq, islams förträfflighet (fredens religion) samt den obligatoriska dosen av vänsterideologisk indoktrinering som kännetecknar den nya tidens tv produktion.
Jag minns med saknad den tiden då det fanns underhållning i folkkär anda på tv, utan politiska budskap.

2 gillningar

Folkkär anda på TV, det var faktiskt en rolig historia, för SVT exempelvis har väl alltid mer eller mindre varit en totalt vänstervriden hjärntvättsmaskin.

2 gillningar

Tranås en småländsk ort med en lång gata tätt med olika affärer, idyllisk och lugnt under 70 talet. Varenda ort håller på att förstöras. Fritidsgårdar för packet, böter eller fängelse för Svenskar som protesterar och vill hålla sina orter fri från denna utveckling. Är det denna frihet som “försvaret” vill skydda från inbillade fiender när den verkliga fienden redan finns i landet och förstör ? NMR är det ända riktiga försvaret med vita riktiga män och kvinnor med fosterlandstrohet utan transpersoner och färgade desertörer !

3 gillningar

Jag delar din uppfattning, i synnerhet gällande tiden efter att massinvandringen kommit igång på allvar.
Samtidigt tycker jag man ska vara rättvis, det gjordes faktiskt en del bra opolitiska produktioner utan propaganda och smygindoktrinering innan “hjärntvättsmaskinen” kommit upp i fullvarv. Ta dig en titt i öppet arkiv.

1 gillning

Vad kul att du vet om Tranås. Inte så konstigt sen tiden i Vadstena kanske. Ja utvecklingen är oroväckande. Sker ständigt våldsbrott här nu för tiden

Finns faktiskt en hel del sevärt i SVT´s öppna arkiv som är ljusår från dagens kulturmarxistHBTQfeministiska hjärntvätt. Men det är klart; grodan ska ju kokas långsamt så att den inte hoppar ur kastrullen.

Här i Norden finns det som alla vet ett urgammalt land som heter Sverige. Detta land är i grunden det nordiska, vita folket, svenskarnas land. Det är den nationella känsla man kan ha som etnisk svensk, medan andra kanske betraktar nationen som ett gränslöst allemansland. Sverige byggdes av vita arbetare och vita arbetare kan ta tillbaka landet är ord som kommer till en, när uppgivna ord om landets sluga sionistiska ockupation uttalas. Det är aldrig någonsin vi ättlingar till förfäder som byggt och kämpat för landet ska tänka, ord som att, tillskansa sig ett eget land, för det har vi redan. Däremot så måste all antinationell ledning och deras importerade favoriter erbjudas en enkel biljett ut ur landet, för det samhälle dessa ofta antivita främlingar, uppenbart tycks vilja ha, passar inte äkta nordbor.
Folkgemenskap!

Tidningarna, dvs slaskpressen, uppmanar ofta svenskars flytt till andra, soligare länder. Nu senast såg jag rubriken “Så flyttar du lättast med familjen till Thailand”. De vill byta ut oss, på riktigt, aktivt, genom uppmuntran till utflytt! Inte bara genom den massiva invandringen, dess dödliga våld och rasblandningspropagandan, i varenda jävla reklam numera. Varför? Vem ska då betala uppehället för alla invandrarna och alla jävla skatter?