Drottning Elizabeth II:s platinajubileum

Läs hela artikeln på Nordfront: Drottning Elizabeth II:s platinajubileum

Arvid Ekdahl kommenterar den moderna monarkismen • “Har hon stolt och effektivt burit facklan som hennes förfäder gav henne?”

Englands drottning har alltså firat 70-års jubileum. Man kan undra om kanske denna punk-dänga då gick varm på spelaren… Sex Pistols - God Save The Queen (HD OFFICAL MUSIC VIDEO) - YouTube

Att det " brittiska imperiet" avvecklats är ju bra. Britterna har “kommit undan” med hur dom bar sig åt för att erövra hela Indien , stora delar av Afrika.
Metoderna för att knäcka dom vita boerna i S. Afrika var ju folkmord på boernas kvinnor och barn.

Elisabeth hade nog inte kunnat göra så mycket även om hon insett var England är på väg. Men förmodligen lever hon i en bubbla omgiven av folk som filtrerar information. Så är det även i Sverige med höga politiker osv.
Men om britterna tycker det är kul med kunglig rikssymbol så får dom ju ha det…har dom inte haft det i över 1000 år ??

Med lite tur har hon snart chans att återfödas som ett dödligt apkoppsmutantvirus. Det kanske hon gillar att tillsammans med sin avlidne make härja jorden ännu en gång. Fast nu mycket dödligare utgång.

‘hon’ är/har blivit ett monster precis som ‘maken’ prins pedofilip o ‘prins’ andrew. Alla med en gnutta altmediainsikt, vet vad dessa parasiter sysslar med på i princip daglig basis,…just det. Finns en video på jwtube där en ung naken man i panik firar sig ned/hoppar ned därfr repet inte är långt nog. Letas det på fuckingham palace, menar buckingham, så bör den finnas. Använder av princip själv inte jtuben, även om den dessvärre är bra, pga parasiternas vidriga censur. Märkligt nog kan dock denna finnas kvar. Ang parasitens gärningar, finns inget att säga mer än att hela hennes sk hov har varit i klorna på ruttnschld o rockfellr sedan hennes sk kröning. Detsamma gäller drottn Victoria o alla de andra ända tillbaka till 1815 då ruttnschldrn konsoliderade sin makt och blev 1800talets penningmässigt sk mäktigaste klan med egen ‘brittiska’ ostindienkompaniet, övr handelsflotta, slavskepp, droghandelsmonopol, militär, underrättelsetj osvosv och som lever kvar idag givetvis. På 1800t blev ruttnschld sk mäktiga på brittiska folkets skattepengar, på 1900t var det amerikanska folkets tur med inrättandet av ‘federl’ reserve. Attacken mot de fredliga och vänliga boerna och massmordet i koncläger på 25000 kvinnor och barn som svalts ihjäl medvetet, var ett ruttnschlfinansierat roundtable och cecl rohdes’projekt’. Vi ska heller inte glömma Prinsessan Diana, som med största sannolikhet mördades pga det hon kom på…