Donetsk utsatt för "värsta bombningen på åtta år"

Läs hela artikeln på Nordfront: Donetsk utsatt för ”värsta bombningen på åtta år”

Shoppingcenter, bostadshus och katedral träffades • Beskrivs som värsta attacken sedan 2014.

TOKAR har inte kommit längre än 1943 talet - bomba sönder varandra. De tror sig störa stridsmoralen - vilken miss! Tvärtom, ökar hatet mot dem som bombar och stridsmoralen ökar till kokpunkten hos den vita befolkningen, så har skett i Tyskland, så har skett i England. Lär de sig aldrig något? VET och MINNS.

1 gillning

Det förefaller vara något i den slaviska mentaliteten som inte riktigt matchar våra västerländska kulturella värderingar, och när väst inte längre vill vara med och leka och stödet sinar får de klara ut sina mellanhavanden på sitt eget sätt. Vem bryr sig?

När man ser tillbaka på tider som varit kan man på något sätt skåda framtiden straxt där framme. På sextiotalet fanns det visst en slags fredsrörelse som kanske så här efter att man numera väl till viss del har lärt sig att förstå mer än vad man nog borde egentligen för att kunna ha ett rent och soligt sinne. Det finns så många halvsanningar och så mycket hyckleri. Fredsrörelsen hade nog sina gräsrötter men högre upp var nog inte allt så värst ärligt menat. Det är då en enkel ren, och kanske lite naiv känsla som infinner sig ibland när man hör hur tyst fredskåren av igår är numera. Krig har väl någon gång sagts att inte vara vägen fram till fred, det skapar bara elände. Det är sådant man väl lär sig med åren. Tänkte nu på en låt man en gång hade på en sliten cover-platta som väl försvunnit för länge sedan, men här är en version av den svenska gruppen The Hep Stars: The Hep Stars - Sagan Om Lilla Sofi - YouTube