DN får kritik av läsare efter bisarr krigspropaganda

Läs hela artikeln på Nordfront: DN får kritik av läsare efter bisarr krigspropaganda

Att vilja “stoppa kriget” eller kritisera regeringen kan vara en rysk påverkansoperation • Så tolkar judiska DN regeringens nya försvarslinje.

JUDE-tidningen Dagens Nyheter och den av JUDISK makt kontrollerade (((regimen))) har inget stöd av svenska folket för sitt krigshetsande och sitt vurmande för krigsorganisationen NATO.

Det finns inga svenska patrioter som vill försvara det här JUDE-systemet. Tvärtom: Systemet och regimen måste krossas.

Det vi behöver är en nationalsocialistisk revolution för ett nytt fritt Norden! :ok_hand: :smiley:

Vilka är det (anser JUDARNA och regimen) som skall försvara det här kriminella sinnessjuka och perversa (((systemet)))?

Är det babbarna och bögarna?

Hahaha… :joy: :rofl:

Den vänstra bilden föreställer en Nordfrontare och den svarta figuren är en säpo-agent…ev. en inhyrd afa-expo-kollaboratör.
säpo och våldsvänstern har ju gemensamt intresse av att förfölja den sanna och ärliga oppositionen.

”Mord på nyckelpersoner”. Vilka har blivit mördade?

Sen kan vi kolla på vilka som har blivit mördade eller ”dött under mystiska omständigheter” (som det så fint kallas) från den motsatta sidan. Då kan vi nog få ett perspektiv på det hela.

Suck… om jag inte har fel så var det 68-vänstern som propagerade för ”yttrandefrihet och demokrati”. Sen trodde de att de kunde stoppa Vietnamkriget med gränslös sex och flumbandet The Mamas and the Papas.

Nu är det tydligen inte så viktigt med yttrandefrihet längre för 68-vänsterns anhang.

Hyckleri och idioti!

Dagens Nyheter kan ju inte styras av människor med bra självförtroende. Då är ju det enda sättet de kan göra, att sänka andra människor.

Jag vill därmed säga till er i DN, att ta tag i er själva först!

Vad har de egentligen rökt på hos DN. Jag skulle då inte demonstrera emot kriget… Det vore ytterst välkommet snarare.

Illustratören är tydligen lika dålig på rättstavning som resten av koshergänget i den mycket fula skyskrapan med versaler.

Den judiska propagandamaskinen är på fullvarv. Exakt samma mönster sedan tryckpressen uppfanns. Men ljugnäsorna har ingen chans sedan internet uppfanns. De kan inte stoppa internet p.g.a. att då stoppar även deras bank/penningstransaktioner, så de sitter i en härlig rävsax. Den mängd människor som yrvaket hajat vad som händer ökar exponentiellt. Judens undergång är alldeles runt hörnet. Leve Segern!