DN beklagar sig över våldsamma protester i Frankrike

Läs hela artikeln på Nordfront: DN beklagar sig över våldsamma protester i Frankrike

Förfäras över att “fredliga demonstrationer” blivit "våldsamma kravaller • DN:s utsända fick själv smaka på svarta blockets vrede.

Hemska tanke! Jude makten kan inte göra som dom vill och lura folk! Upprörande om man är jude!

Det är fruktansvärt, kriminellt och hemskt att JUDE-ägda medier (som Dagens Nyheter) får fortsätta att sprida sitt (((ekonomiska-mediala-politiska gift))) till mänskligheten.

1 gillning

“Journalisten” beskriver (troligtvis utan att fatta det) ju bara det sionististerna sysslat med i årtusenden, för att inte nämna bolsjevikrevolterna i Tyskland på 1920talet. Dvs, de svartklädda är sorosfinansierade ‘anarkister’, som ska misskreditera det Medborgerliga fredliga och legitima upproret, och göra det till ett upplopp som sedan kablas ut i propagandamedia för att ‘berättiga’ militärinsatser. Så har rotschilds alltid agerat, och de som sitter på ‘minister’ posterna i väst är för alltid agenter alt lakejer åt de två maffiasläkterna. Har de väl börjat, kommer de aldrig ur annat än i en bodybag. Macron, precis som soros, gates och åtskilliga fler såklart, är dock mer än villiga lakejer dvs är agenter