Djokovic nekas tillträde till Australien - trots dispens

Läs hela artikeln på Nordfront: Djokovic nekas tillträde till Australien – trots dispens

Vägrade uppge huruvida han vaccinerat sig eller ej • Nu sitter Novak Djokovic frihetsberövad i väntan på utvisning.

Det är ju helt bisarrt! Regler är regler men då skulle han inte ha fått dispens från första början.
Det är lika bra och logiskt som att inleda ett hockey-VM för att sedan avbryta det mitt i. Antingen eller!
Australien är ett land, en kontinent men egentligen en ö också som har varit väldigt isolerade länge från omvärlden. Därför kan inte vem som helst bara resa in hursomhelst och man kan inte ta med vilken mat som helst men neka honom inträde redan från början i så fall!
Året är 1984 och temperaturen har stigit till 451 grader Fahrenheit!

Sionismen visar sitt rätta ansikte, kryp för den utvalda elitens agenda, annars är du icke önskvärd ens som vit boskap. Har man ännu inte förstått att det hela med vaccin-diktatur, restriktioner och märkliga tvångsåtgärder på grund av en corona-förkylning endast handlar om rent kommunistiskt förtryck är det nu verkligen dags att tänka. Det som sker i Australien kommer att vara verklighet även här hos oss i Sverige inom kort om ingen rent politiskt vågar visa uppenbart korrumperade styrande vart skåpet ska stå liksom. Den enda sanna frihetsrörelsen som finns här hos oss i norden är det parti som de styrande ogillar allra mest. Som nationell vet man vilka det är som styr och varför världen ser ut som den gör. Men det går faktiskt att byta ut även de mest usla politiker, det har väl historien visat tidigare. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Regler är regler, men reglerna tillämpas som fan läser bibeln. Det är en ny trend i våra västliberala (((skitländer))).

Förutom Djokovic hade 4 andra spelare i turneringen medicinsk dispens från giftsprutorna, men endast Djokovic blev gripen och fängslad. Det är en politisk vendetta som pågår mot Djokovic som troligen bottnar i att hans hemland Serbien har gjort ett antal impopulära ställningstaganden, bla att kritisera NATO för dess krigshets mot Ryssland.

Djokovic har följt varenda regel som arrangörerna och myndigheterna hade infört, men väl på plats blir han fängslad och instängd i en sunkig “coronakarantän” där det kryllar av råttor och kackerlackor, maten är otjänlig och en stor del av både de intagna och personalen är covidsjuka.