Dissidenter kan få arbeta som ordningsvakter - lobbyister rasar

Läs hela artikeln på Nordfront: Dissidenter kan få arbeta som ordningsvakter - lobbyister rasar

Regeringen slopar prövning för att skaffa fler ordningsvakter • “Nej, det kan locka nationalsocialister!”

Hm - varför inte? Disciplinerad proper och kamratlig - bättre folk till ordningsvakt än nationalsocialister finns inte - OM det inte är s. k. "nazister efter Hollywood mönster " men fråga ledningen i NMR de vet vilka som är lämpliga.

1 gillning

låter ju helt stolligt, självklart ska det göras kontroll om “medborgerlig
pålitlighet” men det är väl inte helt omöjligt att termen kidnappats som om det bara var SÄPO som får/ska(lle) göra detta.

1 gillning

Regeringen styrs av individer som totalt saknar verklighetsförankring. Förslag att anställa ordningsvakter där utredning om medborgerlig pålitlighet inte krävs. Det kommer skapa helt unikt ”goda” förutsättningar för nyanlända rasfrämlingar att bredda verksamheter med ”beskyddarverksamhet” där dagens gängmedlemmar rent utav kan få legitimitet att omhänderta och visitera oss svenskar. Låter som regeringen vill skapa en milisgrupp med i det närmaste polisbefogenheter, men inget större ansvar. Det är nog inte många vita som vill bo i ett sådant område med sådana sorts vakter. Men det är väl helt i linje med folkutbytespolitiken där etniska svenskar ska fördrivas och förtryckas. Det finns bara en opposition mot det politiska vanstyret, Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Typiskt att det är en dekadent skitb*gtidning som ETC som ylar i högan sky över att hederliga pålitliga svenskar ska få arbeta som ordningsvakter.

Westeson, jurist och sakkunnig på diskrimineringsfrågor hos organisationen Amnesty oroas över ett ökat våld mot icke-européer då hon hävdar att ordningsvakter ska ha ”gjort sig skyldiga till rasprofilering och övervåld mot människor med utomeuropeisk bakgrund.”"

Det här är ren lögn, eller i bästa fall hallucinationer som Sorosagenter och andra verklighetsfrånvända personer ägnar sig åt. Så här ser verkligheten ut:

"…ett ökat våld mot européer då utomeuropeiska ordningsvakter och poliser i åratal har gjort sig skyldiga till rasprofilering och övervåld mot människor med europeisk bakgrund.”

Jag tycker väl att det här kan vara en lite oroväckande utveckling om OV ska få än fler uppgifter/befogenheter som tidigare reserverats poliser, samtidigt som kraven på vilka som får bli OV sänks.

1 gillning

@ABandcamp

Jag tycker väl att det här kan vara en lite oroväckande utveckling om OV ska få än fler uppgifter/befogenheter som tidigare reserverats poliser, samtidigt som kraven på vilka som får bli OV sänks.

Instämmer. påminner om den nya (för mig alltså, vet inte när den kom) lagen som står typ att Regeringen får använda sig av Främmande makt när de känner för det typ.

islam är främmande makt

1 gillning