Det krävs en massa utbildning för att människor idag skall förbli så korkade

Läs hela artikeln på Nordfront: Det krävs en massa utbildning för att människor idag skall förbli så korkade

Socialisten Caitlin Johnstone återger sina tankar om systemets ökande propaganda mot människor • Hon listar flera amerikanska fall där myndigheterna tillsammans med media arbetar gemensamt för att hjärntvätta människor.

1 gillning

Hitler ska vart utsatt av psyop-attacker, föga förvånande. vet inte om det jag syftar på är en av de få posterna från följande länk men som jag kommer ihåg det är det ett fall som är officiellt känt och erkänt från USa som en psyop gentemot Hitler under sin tid som makthavare. det skulle begett sig så att nån myndighet, cia eller whatever i Usa, hade som uppdrag att “få Hitler att tro” att de skulle invadera här eller där (i Europa) (och detta psyop förfarande ska iaf gå att läsa på wikipedia - tror det var genom att släppa ut en död kropp i europas terrotorie med en karta tatuerad eller liknnade på kroppen ,och nmanet martin?? ), och när a.h gick på lögnen så skulle de då invadera på annat ställe - och så gick det till - så a.h genom den officiella historien - om inte min förståelse skevar och/eller är helt åt helvete - ville alltså - bevisligen genom sitt förfarande FÖRSVARA EUROPA GENTEMOT FRÄMMANDE MAKT

sen då det är ändå samma märkliga tråd vi är inne på, så kan jag förtälja om den där “tesla” och hans enligt många fantastika bravader. enligt en FBI rapport som mig veterligen blev officiell för bara några år sedan på deras domän, så ska den snubben ha skrivit en artikel bla i new york post, typ som en annons - och inte minst officiell - till usas regeringe om ett löfte - att “om” de köper hans uppfinning - så kommer de få ett 100 procentigt skydd gentemot attacerkande fiende plan - och tidpunkten för den eller de artiklarna ska alltså vart precis innan teslas officiella död i den här världen ,occh vad händer ett par år efter det om inte PEARL HARBOR ATTACK, och enligt mig luktar det inte lite som TITANIC, eller dvs det där i att de innan förlisningen gick ut i media och sade typ “inte ens GUD kan sänka detta skepp”

mao lutar jag åt att misstänka att DJÄVULEN får legal rätt att testa makthavare om de beter sig på vissa sätt

taggar på vk för den som är intresserad av vad jag redan skrivit om detta är #helltech #wwiitruth #satanicagenda samt #martinweird och givetvis #psyop #psyops. för den som vill leta länge är väl #notancoincidence ett val också, men jag märkte att vk i sin normala sök inte tillåter fler än X sökresultat, men som vanligt lär det gå att komma runt detta - tex genom google eller varför inte genom att söka flera taggar samtidigt - som i länken jag delade ovan. förmodligen ,inte testat själv, så är det fördelaktigt att ta bort # i sitt sök, ofta, på alla förutom en taggar en söker på - för fler träffar.

Djävulen är fadern till lögnen sade ju Jesus Kristus tydligen så kke inte något för vem som helst att gräva i. men då jag b-la funnit en vigselring när jag grävt i skiten hos folk, så är det inget jag förbjuder emot precis.

Kan djävulsbarnen sedan få desinformationen att nå människorna via en annan manipulationsmetod, elektromagnetisk strålning, kan man som Kjell Höglund fråga sig om inte det är en oslagbart perfekt kombination.

Vi lever i en tid, it-åldern, då det aldrig har varit lättare än nu att skaffa sig information om det mesta, ändå har folk aldrig varit dummare och mer lättledda än nu. Vad beror detta på?

Några av de mest flagranta lögnerna som fårskallarna, dvs majoriteten av befolkningen i de judeoliberala västländerna svalt med hull och hår:

Massinvandringen av rasfrämmande analfabeter från tredje världen som en räddning för våra låga födslotal och brist på kvalificerad arbetskraft. Vad som kommer att hända inom en snar framtid är att rasfrämlingarna har förvandlat våra västländer till samma multikriminella “brown shitcountries” (för att låna ett uttryck av Donald Trump) som de kommer ifrån.

Klimatbluffen. Fårskallarna i våra judeoliberala västländer litar mer på en snorunge med allvarliga mentala diagnoser än på sitt eget sunda förnuft. Jorden KOMMER INTE ATT FÖRVANDLAS TILL EN HET OBEBOELIG ÖKEN 2040 bara för att dumsvensken utrotar sig själv genom alla infantila åtgärder presenterade av ffa Miljöpartiet som får Afghanistans talibaner att framstå som sansade och vettiga människor.

Covidbluffen. Det har visat sig för länge sen att säsonginfluensan Covid-sars-2 inte är den dödliga farsot, jämförbar med digerdöden, som (((media))) och läkemedelsindustrin utmålar den som. Folk som tagit två giftsprutor, sk vaccin, är lika känsliga för denna influensa, eller tom mer än folk som avstått från att förgifta sin kropp. Senaste exemplet är den amerikanske krigsförbrytaren Colin Powell nsom dog av svår covid trots att han var “fullvaccinerad”. Färska studier visar att 70% av alla som dör i covid är fullvaccinerade (dvs fullförgiftade).

Genusdårskapen i kombinationen med rabiatfeminism. Fårskallarna tror att biologiskt kön är något man kan ändra på genom att bara inbilla sig själv att man är av det motsatta könet, eller inte ha något kön alls eller att man kan byta kön flera gånger om dagen. Dessa dårskaper hjärntvättas våra barn med ända från dagis och konflikträdda ursäkter till föräldrar vågar inte eller “har inte tid” att sätta ner foten mot vansinnet. I dårskapens smältdegel USA får 3-åringar bestämma vilket kön de har och det är bara för föräldrarna att betala den svindyra hormonbehandlingen med åtföljande kirurgiska irreparabla kastrationer på både flickor och pojkar.

Det här var bara några exempel på vad fårskallarna borde sätta sig in i och reagera på, men det är ju så mycket trevligare att hänga på fb och andra sociala plattformar och titta på (((lögn-TV))) och låta sig fördummas till en hjärndöd grönsak.

Det beror mest troligt på en förändring i miljön, alltså att folk är dumma därför att de blivit förgiftade på något sätt, och den miljövariabel som förändrats mest de senaste årtiondena är utan konkurrens den elektromagnetiska vilken sedan åtminstone 60 år varit en känd faktor för negativ påverkan av intellektuell förmåga. Olle Johansson berör detta i följande föredrag hållet i Kraków för ett par år sedan: Prof. Olle Johansson [EN] - YouTube

Är du dum på riktigt eller gör du dig bara till?

Ha, ha! Vilken infantil och okunnig fråga!