Det kan nog vara bra att behålla lugnet

Vi borde inte erkänna att dessa förtryckare har så mycket makt.

Det är bättre för vår hälsa att behålla lugnet

Det är alltid bra om man kan behålla lugnet i en svår situation som kräver ett logiskt tänkande, och väl kalkylerade, strukturerade mått och steg för att kanske lösa en ohållbar situation.

När vi talar om politiken som förs i Sverige är det svårt att behålla lugnet, speciellt för oss nationella som har förstått att anti-vita förtryckande politiker gör allt vad de kan för att uppenbarligen försvaga och på sikt väl utrota vårt vita folk.

Det ser vi genom att de så kallade folkvalda oavbrutet arbetar intensivt med att släppa in helt okända mörka rasfrämlingar som inte har samma mentalitet och temperament, vilket leder till att konfrontationer och otrygghet hela tiden eskaleras.

Många svenskar orkar inte bry sig om verkligheten, och än mindre om politik, utan låtsas som att det regnar även om någon så kallad berikare står och pissar på dom rätt i ansiktet. Det är bra att bevara lugnet, men då ska det handla om ett samlat lugn som handlar om att det finns en medvetenhet om att lugn i stunden kan vara ett måste för överlevnad.

Den som vill leva måste kämpa har någon tänkare skrivit en gång. Nu är det inte många dagar kvar tills det är kommun och riksdagsval. Man kan här på förhand säga att oavsett valresultat som kan vara någon konstellation av partier som i princip tycker lika i det mesta. Så som i frågor som EU, NATO och inte minst mångkultur och invandringspolitik. Små variationer finns så klart, men inget förändras till det bättre med gårdagens politiker.

Det bästa sättet att bevara lugnet i sinnet är att känna att man har gjort en insats för sitt vita folk, och det görs allra bäst genom att politiskt visa de korrumperade sluskarna som styr att man har fått nog av folkutbyte och samhällsförfall. För nog är det väl dags för en ny politik för en ny tid. Det finns bara ett parti som de styrande fruktar politiskt som alla väl vet. Det kommande valet handlar just om vår hälsa och folkets rätt att få behålla lugnet och även att stärka tryggheten.

När Du står i vallokalen ta då en tom valsedel och skriv tydligt med blått bläck partibeteckningen: Nordiska motståndsrörelsen på denna och klistra igen kuvertet och lämna det till val-personalen. Det är ett bra sätt att värna om inre sinnesfrid och lugn. Då har man gjort sitt i valet, och vad mer kan väl en människa göra än endast sitt allra bästa…

Folkgemenskap!

Det jag menar är att man kanske vill för mycket, när man visar sin frustration på hur det ser ut. Till slut kanske man blir så chockad över samhället så att man får hjärtstillestånd.

När man blir allt för frustrerad över hur samhället ser ut kan det vara en bra ide’ att ta till ett hårt träningspass och kanske få ur sig lite negativ energi som samlats. För annars kan man nog till slut som du säger få hjärtstillestånd eller kanske till och med hjärnblödning av ren ilska.

Tänkte här på Nordisk Radio och träningsprogrammet Bellum, och speciellt då avsnitt nummer sju som inte var inriktat på fysisk träning utan var mer inriktat på positivt psykologiskt tänkande i det för oss alla mycket viktiga ämnet självkänsla och självförtroende.

Måste säga att det i träningsprogrammet levererades mycket tänkvärda ord som lyftes av Pär Öberg från motståndsrörelsen som gästade programmet ifråga. Kan inte påstå att man är ett träningsfreak, men rekommenderar alla att lyssna på detta klassiska avsnitt: Bellum #7: Självkänsla och självförtroende (nordiskradio.se)