Den stora coronatyrannin? SWISH: 0702518079

Läs hela artikeln på Nordfront: Den stora coronatyrannin? SWISH: 0702518079

Går vi mot en global coronatyranni? • Eklund och Holmqvist diskuterar allt relaterat till covid och vaccinhets.

Coronapandemin och medicin-industrin. När allt som allt kokar ned på vardagens nivå och hur de styrande sionisternas påhitt drabbar folket så har de senaste två åren från 2019 varit mycket lärorika. Media basunerade först ut att nu har ett hemskt virus dykt upp i Kina. Närmare bestämt i Wuhan. Först talades det om att det var ett virus som kom från en smitta från en marknad som sysslade med försäljning av matprodukter, kyckling och andra fåglar. Det nämndes väl till och med kanske något om att en fladdermus skulle ha varit inblandad på något sätt, intressant, som i en Hollywoodfilm.

Sedan blev bilden mer allvarlig kineser fick inte lämna sina bostäder i staden, dörrar sägs till och med ha spikats igen i hysteri, precis som om digerdöden var på gång. Men i själva verket var det väl bara tre medicinska virusforskare som hade smittats, tre till antalet kom det fram efter ett tag att de handlade om. Då visste de flesta ingenting om vad det hela egentligen rörde sig om. Nu vet vi när man tittar lite i backspegeln att det var som Norge klassade de hela som, i somras, en - influensa. Visserligen en något svårare variant än vanligare, då den ibland gick lite längre ned i lungorna och ibland hos personer med ett svagt immunförsvar kunde ge svår och livshotande lunginflammation.

Man ska inte förringa det faktum att många faktiskt har dött av Corona som kan utveckla Covid-19. Tusentals här i landet har rapporterats som avlidna av eller rättare sagt med någon Corona-relaterad historia som är svår att bevisa då väl ytterst få obduktioner har gjorts för att se om orsak varit av eller med det virus som för övrigt aldrig enligt forskare ska ha isolerats. Vilket då betyder att test mot ett icke existerande virus som påvisats många gånger måste ses som en medicinsk sensation. Men är viljan god eller kanske även ond så kan väl forskare bevisa nästan vad som helst när de är helt ensamma tillsammans med goda vänner i sitt av storindustrin kanske sponsrade labb.

Det är väl inte helt okänt att den sionistiskt privatägda medicin-industrin är mycket lönade för en liten slug elit som styr den utan någon större insyn från folkets eller statens sida. Så snart stod det inte på innan massvaccinering med helt obeprövade nödgodkända vaccin påbörjades och då i de äldre och sköraste grupperna där boende på vissa äldreboenden endast några dagar efter att ha blivit vaccinerade dog som flugor under en solig högsommardag. Om det var av vaccinet eller en naturligt uppkommen influensa det lär väl inte medicinbranschen vilja forska i kan man nog kanske faktiskt ta för givet, då resultatet kanske inte skulle vara helt ekonomiskt hälsosamt för de sluga.

Man kan säga mycket om judisk makt och finansbolag, media, politiker och tanklösa medlöpare som helt klart nog vet om att de så kallade vaccinerna mot Covid-19 i bästa fall kanske är verkningslösa, men ofta även har förskräckliga biverkningar som kan vara allt från större eller mindre förlamning, infertilitet, stroke, inflammation i hjärtmuskeln missfall och allt möjligt intressant som Google och andra judiska sociala plattformar har tystat ned på löpande band. Det är många vältränade exempelvis fotbollsspelare som bara har segnat ihop på planen.

Men ett mannaminne är väl på en vecka eller så numera så det är nog glömt. Bill Gates och hans vänner inom vaccinbranschen har väl talat lite om att nästa pandemi kan bli Smittkoppor, så den olycksalige jude som mot förmodan har missat att investera i den numera mogna Corona-pandemin har nog möjlighet att hoppa på tåget till nästa lönsamma pandemi. Här en länk till lite vad som är på gång inom Smittkoppor som är känt idag på nätet. Smallpox: Threat or False Flag? A Telling Timeline - coreysdigs.com För helt vanligt folk som tänker själv är det nog inte mycket att göra än att undvika att gå i närheten av vaccinlangare med sprutan i högsta hugg.

Det är inte ens många inom nöjesvärlden som törs gå emot de sluga som styr. Musikern och sångaren Eric Clapton tog vaccinet och höll på att stryka med enligt honom själv. Han är nu motståndare mot obeprövade vacciner av den typ som Covid-19 preparaten med nano-partiklar och spikprotein med mera har gjort sig kända för. Den judiska makten tycks inte älska honom för hans engagemang för rätten att som människa medicinskt få bestämma över den egna kroppen. Här följer en låt där han sjunger om ämnet. Eric Clapton - This Has Gotta Stop (Official Music Video) - YouTube
Sionismen har med coronatyrranin verkligen flyttat fram positionerna.

1 gillning

Tack för ett intressant program. Vilka tester används för att ta reda på smittspridningen - PCR? Är detta ttillförlitligt?
Att Sverige inte har infört samma hårda krav jmf med andra länder måste bero på att våldsmonopolet är så försvagat att numera är det de gängkriminella och klanerna som bestämmer i alla möjliga områden. Och svensken förstår inte och tror att myndigheterna vill oss väl - vi är ju förskonade - gudskelov.
Lägg på elavbrott med iskall vinter och matbrist så blir det ett fullständigt kaos. Undrar vilka som kan uthärda och överleva. Och lägger man på coronarestriktioner så faller allt pladask.

Dina tre sista meningar beskriver läget i dagens England. Miljontals mindre bemedlade engelska familjer har att se fram emot en kall julhelg, eftersom det råder brist på både el, koks, gasol och fotogen. Det råder även svår brist på drivmedel, diesel och bensin. Butikshyllorna gapar tomma, så det blir vare sig julmat eller en flaska vin att lysa upp tillvaron med - OCH DETTA TROTS EN AV VÄRLDENS HÅRDASTE OCH LÄNGSTA NERSTÄNGNINGAR.

Och inte har man fått bukt med smittspridningen heller. Att Sverige inte har infört så hårda restriktioner vad gäller nerstängningar och tvångsvaccinering beror på att den svenska grundlagen tillåter mötesfrihet även i dessa tider och förbjuder tvångsvaccinering. Men detta kommer den nya sosseregeringen snart att ta tag i, genom att ändra den svenska grundlagen - vilket kan vara klart redan om ett år, direkt efter valet 2022.

Folk har väldigt dåligt minne. När vi hade den annalkande svininfluesan där regimerna piskade upp en hysterisk panikrädsla och alla skulle vaccineras. Resultatet blev bara i Sverige att flera hundra drabbades av narkolepsi, de flesta unga, p.g.a. vaccineringen.

Det har aldrig förut i historien drabbat så många av ett vaccin som nu. Dessa så kallade coronavaccin har orsakat fler dödsfall än samtliga tidigare vaccin under de senaste 50 åren.

Att det för närvarande ser ut som lama restriktioner i Sverige är inget annat än att “testa isen innan den spricker”, dvs hur långt man kan gå för tillfället. Bara lugn, när folket inte reagerar tar regimen nästa steg, precis som i de övriga EU länderna. Regimen i Frankrike har framfört den ena lögnen efter den andra som att, “vaccinpass är konspirationsteorier”, men fullt och fast infördes dessa restriktioner 6 månader senare. Olika restriktioner mot ovaccinerade sade regimen att det inte skulle bli av “då EU har inskrivet i lagarna att Nürmbergkonvensionen gäller i hela EU”. Det dröjde inte länge innan det senare inte gällde längre. De ovaccinerade i de flesta EU länderna har blivit andra klassens medborgare som det är fullt tillåtet att förfölja, hata, avskeda, godtyckligt bestraffa samt allmänt hänga ut.

Jag hade hoppats att Nordfront hade grävt lite djupare i denna största skandal de senaste 60 åren. Alla politiker som följer globalisternas agenda bör hängas ut. Hela 8-klövern följer lydigt globalistoligarkernas order. Det finns otaliga källor om farligheten med dessa nya vaccin. Jag är definitivt inte vaccinmotståndare för vaccin som fungerar och som baserar sig på avdöda vaccin, typ smittkoppor, Gula febern m.fl. m.fl. Men att genmanipulera befolkningar leder i en riktning som inte är önskvärd för mänsklighetens sunda utveckling.

Nu senast hör vi att moderaterna önskar införa vaccintvång ivrigt påhejade av SD som vill hålla sig väl med moderaterna för att komma in i värmen. Det är så ynkligt av SD att krafsa på mattan utanför dörren till de rummet där det vankas gott gottigott gott ur de härliga grytorna. Särskilt patetsiskt är SD:s uppförande för de kommer aldrig att bli accepterade av de övriga och dörrmattan kommer att bli platsen för SD för evigt, såvida de inte överger allt de en gång stått för och då blir de ännu mer onödiga än de redan är.

1 gillning

Men för helsike Simon. Dina optimistiska framtidsspådomar delar jag definitivt inte. Jag skulle vilja du satte dig in i UN agenda 2030 samt läsa psykopaten Klaus Schwab bok om “The great reset”. Denne onskefulle varelse leder The World Economic Forum som samlar världens rikaste med inflytande i de flesta regimer världen över. En slogan som WEF använder är “Du skall inte äga någonting, inte ens kläderna på din kropp, du skall hyra allt och du skall vara lycklig”.
Den nya världsordningen har det jobbats på länge och nu har situationen kommit då man har lyckats skrämma skiten ur folket som kommer att göra de senare villiga att följa alla påbud från regimerna bara för att de tror de får mer frihet som de blivit inlurade att tro. I själva verket kommer tumskruvarna att skruvas åt allt hårdare. Det är den klassiska “revolutionen uppifrån” som utspelas. Regimen (folket ovetandes) sätter igång något slags kaos, folk blir skiträdda och då kommer regimen med botemedlet de redan hade planerat vilket folk köper på direkten även till priset att förlora mer frihet. Detta ger regimen ytterligare makt.

1 gillning

60 år räcker inte. inte 200 år bakåt heller, vilket sägs vara då typ de “uppfann vaccinteknologin” och personen som fick äran, ska fått tusentals dollars av nån regering också, vilket lär vara som miljarders idag, även om vi inte räknar med räntan alltså. sen kan vi gå tusentals år bakåt också, och läsa bibeln, och vara i nuet, och så står det faktiskt. psalm 91 - att den som sökt , eller söker beskydd i Herren - inte behöver frukta PESTEN!

står i Jakobsbrevet dessutom att människors munnar är fulla av dödande gift, må den som förstår förstå!