Demonstration mot vaccinpass i Göteborg

Läs hela artikeln på Nordfront: Demonstration mot vaccinpass i Göteborg

Nordfront rapporterar från demonstrationen i Göteborg • “Omkring 1500-2000 på plats”.

När t.o.m. många slöa Göteborgare går ut i vinterkylan, så är det en högt vatten! Om makten stressar svensken lite till, så kommer (((makten))) att falla hårt, stenhårt!

3 gillningar

Det är precis vad vi behöver. Bra :+1:

2 gillningar

“Africa for Africans” är en självklarhet, precis som Sverige för svenskarna. Givetvis ska judarna inte ha ensamrätt till nationalism; deras nationalism är en av få man kan ifrågasätta.

Vad beträffar covidbedrägeriet har Craig Paardekooper presenterat häpnadsväckande analyser av covidsprutornas varierande giftighet: Craig-Paardekooper

Demonstration mot vaccinpass och sen gick alla hem… Nej, man ska väl inte vara cynisk och säga att snart sitter sprutan ändå i armen och de sluga har som vanligt med tidens hjälp lyckats tukta de små löneslavarna. Demonstrationer av de slag världen har skådat i år har väl inte direkt förändrat situationen med sionistiskt förtryck. Det är bara en helt ny politik som gäller för oss vita i norden så stöd landets opposition mot dagens politiska vanstyre, besök - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

När det blir för jobbigt sitter snart sprutan i armen. Fredliga protester hjälper inte. Man måste storma alla parlament i världen. Visst kommer folk mista livet då när shomrim och militär öppnar eld. Men det är ändå ett förhållandevis billigt pris mot vad det annars kommer bli.- vårt totala utrotande.

1 gillning

Man kan ju fråga sig vad ngrrna gör här i Europa om de så gärna vill bo i Afrika. Det är väl bara att åka hem?

2 gillningar

Afrikaner i Skandinavien som skanderar att Afrika är för afrikaner. Vad som skulle hända om man som skandinav började skandera “Sverige åt svenskarna” eller “Afrika åt alla” kan de flesta lista ut.
De här primitiva varelserna ser sig som kränkta om de inte får kränka och det är juden som implementerat ett globalt synsätt och system som möjliggör för dem att riskfritt trampa på oss.
Får man inte bukt med själva makten spelar det ingen roll hur många kriminella invandrare man lyckas skicka hem.

1 gillning

Naturligtvis bör de åka hem och verkställa sin nationalism i eget land, men det tycks som om de anser att den judekontrollerade svenska regimen hindrar den utvecklingen.

1 gillning

När jag blivit inrikesminister i en framtida NS-regering kommer det inte att finnas några sådana missförstånd. Jag kommer att frigöra alla resurser på migrationsverket och polisen för att boka enkel gratisbiljett och som avslutning får de anställda på miggverket och snutverket också en enkel biljett som avgångsvederlag OCH annullerad pension - så kan de gotta sig därnere tillsammans så länge de lever.