Delar av Manhattan stängs av inför gripande av Trump

Läs hela artikeln på Nordfront: Delar av Manhattan stängs av inför gripande av Trump

Obekräftade rykten säger att den före detta presidenten ska gripas • Polisen planerar nedstängning.

Intressant att de ska gripa honom nu. Med det enorma stöd han har i USA jämnfört med sleepy joe. Och alla presidenter i USA har skit på sig och att de beror på att helt plötsligt ska staten vara hedliga och bura in korrupta politiker. Då skulle Jewsa inte haft en enda politiker.

Så gick det för den mest jude vänliga presidenten med bara en jude i regeringen. Det är skillnad mot Biden! Han har 32%.
Jag har aldrig varit riktig Trump vän, men hans styrka är att han har överlevt! Vi får se hur det går nu?

Håller med Dig CNC - han är helt enkelt en “färgstark personlighet” och det gillar inte de vanliga demokraterna, Slätstruken, lydig, journalistvän måste en USA President vara det räcker inte att bara vara judefjäskande, med det tycks han inte varit tillräcklig övertygande tycks det.

1 gillning

Ritualmördarna i smutsington förfaller ytterligare, trodde inte det var möjlgt, klart de vill arrestera en som har för avsikt att rensa i deras unkna träsk. Desperationen stinker

Gripa en sån där sprattlande nickedocka som Donald Duck – förlåt Trump var det ju… Detta för kanske någon småpryl för tio år sedan. Detta håller väl intresset medialt uppe för de av amerikansk allmänhet, som kanske funderat på att lägga en röst på honom igen trots att han väl inte levererade så värst mycket positivt om man så säger. Nej, för att få USA som nation stark är det den verkliga makten och dess bankirer det ska fokuseras på, samt så klart ett förstatligande av banksystemet.