Definitionen av en bra jude

Läs hela artikeln på Nordfront: Definitionen av en bra jude

Många människor känner att det finns många bra judar • Jag försöker ge min version av vilka som skall anses som bra.

En bra beskrivning utan hatfloskler med realitet. och konkret insikt. Judefrågan är kontroversiell i den svenska uppfattningen Fick härom året intervju från unga journalister “Ni påstår att vår media står under judisk inflytande, vi märker inte det.” Mitt svar; " Vi nationalsocialister vet, vilka som ÄR judar - namn kunskap, forskning och beteende mönster. Vilket ni INTE får lära er och är därför inte medvetna om det. .

3 gillningar

Bra som vanligt Marcus!
Judar som kritiserar invandring brukar vara sådana som upptäckt att det inte var så smart att alliera sig med sunni muslimer.

2 gillningar

Kent Ekeroth krävde för några år sen att kriminella invandrare skulle utvisas. När hans egen mamma (invandrare) dömdes till ett låångvarigt fängelsestraff för ekonomisk brottslighet blev det tyst på honom i den frågan. Många svenskar anser att Kent Ekeroth är en bra jude, själv anser jag att han är en vanlig, typisk jude.

Alltså borde han behandlas på ett sätt som inte lämpar sig i skrift på ett offentligt forum i dagens judeoliberala västliga skitsamhällen - men tiderna kommer att förändras.

1 gillning

Oj, det är verkligen en stor fråga, det skulle behövas väldigt mycket material för att besvaras. Om man ska förhålla sig kort, så känns det som den slutliga lösningen var en del av det svaret, en kollektiv bestraffning, fördriva ut judarna ur Europa, p.g.a. judarnas kollektiva brott mot det europeiska folket.

Med facit i hand från artikeln så lyckades Marcus endast identifiera 2 bra judar av totalt 14 miljoner (bra jobbat, som att hitta en nål i en höstack).

Säger detta något? Ja, för hur många miljoner bra vita hade judarna identifierat? Miljontals … miljontals vita som direkt eller indirekt jobbar för judiska intressen som både är på en högre nivå, amerikanska presidenters undergivenhet till det judiska folket t.ex., till folk på vänsterkanten och libera, som jobbar för det judiska intresset att underminera den vita rasen, medvetet och undermedvetet.

Sen ska vi vara försiktiga att inte använda oss av samma principer som den andra sidan använder sig av. De säger att om du är vit och inte höjer en röst mot vit överhöghet så konstateras du som rasist (BLM’s slogan, som har växt sig väldigt populärt). Vad jag menar är att vi inte ska ha samma krav som den andra sida, att vi inte ska kräva att judar talar öppet om deras anti-vita krafter för att vi ska konstatera dom som bra judar. Det är väldigt marxistiskt att klassificera folk efter deras klass, rastillhörighet och privilegier.

Frågan om vem som är bra/dålig är som sagt stor, så jag går inte in djupare i det. Men för mig är en bra jude, enkelt, jag förhåller mig som NS Tyskland, där är många bra judar, de ska lämna vår territorium, så en som lämnat vit territorium och inte aktivt jobbar för anti-vita krafter är en bra jude.

1 gillning

Den ende bra svenske juden enligt min mening var Lasse Wilhelmson. Han var ju inte skitnödig heller. Minns till och med när han gästade Radio Nordfront. Han gav mig ett ärligt intryck. Nu finns han inte mer, åtminstone inte i denna världen. Där med finns det inte heller några bra svenska judar heller. Inte nu längre.

2 gillningar

Att Bobby Fischer och Nathanael Kapner skulle ha varit respektive är psykiskt sjuka är en judisk lögn. De båda var och är istället tvärtom exempel på att judar eller personer med judiskt påbrå kan uppvisa ett stort mått av både moral och god psykisk hälsa.

Artikelbilden är förresten på Bobby Fischer när han flyger mellan Sverige och Island i mars 2005 sedan han erhållit isländskt medborgarskap och släppts ur fängelse i Japan.

Definitionen av en bra jude kan först verka enkel att besvara, men är nog lite som universums alla stora gåtor nog inget som låter sig göras i en handvändning…

Jag tror ingen här, artikelförfattaren inräknad, tycker att det är en enkel fråga, men det är intressant och bra att Marcus Hansson tar upp den. Den är väl värd att fundera på.

“Många människor som har den här åsikten tenderar att enögt titta på nuet eller individen.”

De allra flesta av dessa många människor tror på de stora judiska lögnerna som t.ex. Förintelsen. De kan inte föreställa sig att de som kallar sig offer egentligen är förövarna.

Kanske är det så enkelt som att det inte finns några bra judar?

Han såg sig inte heller som jude längre utan menade att judendomen är mer som islam - en ideologi och inte en ras.

Judendomen har aldrig varit en ras, det är judarna som utgör folket vilket i och för sig är starkt förbundet med judendomen.

Största delen av detta folk härstammar från öst och konverterade till judendom (askenazierna) enligt Lasse. Resten är mer eller mindre araber.

Jaså, Lasse förespråkade khazarteorin. Ashkenazerna är säkert uppblandade liksom många tidigare generationer judar, men deras ursprung är huvudsakligen semitiskt.

Alla judar är araber från början, men genom skapandet av religionen judendom med alla dess levnadsregler (bla kosher och incest, som Lot och hans döttrar bedrev) som har format juden rent genetiskt, så kan man nog säga att jude är både en ras och en religion.

Det är inte konstigare än när man skapar en ny hundras; några generationers selektiv inavel och man har en ny hundras: “Labradoodle” (blandning av labrador och pudel) har blivit en ny inneras bland det hippa folket och en av alla lyckliga ägare är prinsessan Madeleine.

Lite märkligt kan tyckas eftersom hennes föräldrar är högsta beskyddare av Svenska Kennelklubben, en organisation som genom decennier lagt ner ett enormt arbete på rasstandard och rasrena hundar i Sverige. Men snart blir man väl cancellerad om man blir avslöjad med ett inneha en rasren hund - att inneha rasrena vita barn är ju redan en stor skam.

kungahuset.se/kungafamiljen/hmkonungcarlxvigustaf/beskyddarskap.4.7c4768101a4e88837800046.html

1 gillning

Nej, araber och judar är båda exempel på semiter.

Nej. Semiter är araber med ursprung på den arabiska halvön. Genom sin vandring mot dagens Israel “förädlades” rasen genom rasblandning med etiopiska afrikaner och gud vet vad innan de slutligen landade i dagens Israel. Det här med afrikanska judar verkar vara något av ett trauma för mainstremjudar som anser sig vara finare i kanten.

nordfront.se/israelisk-polischef-anser-att-det-ar-naturligt-att-se-etiopier-och-araber-som-potentiellt-kriminella.smr

Nej, araber är ett semitiskt folk, precis som judar är ett semitiskt folk, därav termen antisemitism som oegentligt sedan länge bara syftar på judar, något som Bobby Fischer brukade påtala när han beskylldes för antisemitism (“I have nothing against Arabs.”). Semiter är den överordnade kategorin; araber, judar, samarier och assyrier m.fl. underordnade kategorier.