Defaitism - fiendens psykologiska vapen

Läs hela artikeln på Nordfront: Defaitism - fiendens psykologiska vapen

Fienden försöker demoralisera den nationella rörelsen • Karl Folkesson skriver om fiendens psykologiska vapen.

2 gillningar

Precis - defaitism är den värsta fienden och det vet våra motståndare. En del styrks av försöken att skapa oro. Mest lyckas det med avståndstagare från familjemedlemmar. Har sett under åren att det aldrig ger ett positivt inflytande på psyket när man viker. Men under processen behövs kamraternas stöd och uppmuntran till vidare kamp. Optimistiska personer med humor klarar sig best. Ser det tydlig på Ursula Haverbeck , ingen självömkan, inga överdrifter av frustation, bara sanningsvetande med öppen insikt. En sådan person låter sig nog aldrig behäftas med defaitism trots alla fängelsestraff.

8 gillningar

Frihetskamp!
Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Ursula Haverbeck och Du Vera är väldigt lika varandra, ingen av Er låter sanningen försvinna i glömska. Vi andra har så mycket att lära från Er. Att inte vika från sanningen är en dygd som varje nordman borde anamma.

2 gillningar

Om jag inte mins fel så blev Haverbeck fängslad, senaste gången, för att hon hade citerat sovjetisk statistik över antal “förintade” judar ur en bok som fanns att köpa i vilken tysk bokhandel som helst, med varierande leveranstid naturligtvis. Det här är omvänd bevisföring. Vad är det för rättsstat där man hamnar i fängelse om man citerar officiell vedertagen statistik? Borde inte tyska staten ha bevisat att Haverbeck for med osanning innan de slänger henne i fängelse?

1 gillning

Kan man kalla den korrumperade Förbundsrepubliken som ännu står under USA ockupation för en TYSK stat? Har inte gjort det efter alla gravskändningar som de idkar mot våra hjältar. Följdriktig är DERAS lagar till judarnas underkastelse och EU. D för defaitismen - inte Deutschland på sina fordon.

2 gillningar

En artikel så bra och viktig att den skulle kunna ha varit skriven av Adolf Hitler.

Men den är skriven av Karl Folkesson.

Tummen upp!

H*** seger!

2 gillningar

BRD, Deutschland eller Tyskland på svenska, är fortfarande ockuperat av de västliga segrarmakterna. Tyskland är ett av de få länder i världen som saknar en konstitution, grundlag.

Detta efter en ockupation som pågått sen 1945. Det finns en provisorisk konstitution, men den har aldrig godkänts i en folkomröstning, vilket är kravet för att den ska vara giltig enligt alla internationella folkrättsliga konventioner.

Var är FN och den självutvalda median?

Gnäller om Navalny och Rysslands annektering av Krim som skedde helt enligt regelboken.