De föll offer för dådet i Kongsberg

Läs hela artikeln på Nordfront: De föll offer för dådet i Kongsberg

Polisen har identifierat offren från attentatet • SVT censurerade presskonferensen.

Behövs det ens någon rättegång i detta fallet. Kanske enklast att släktingarna får var sin pil-båge och en hög med nyvässade pilar…

2 gillningar

I sann kulturmarxistisk anda så censurerar man verkligheten, eller allt som motsträvar ens egna världsbild.

Folkförrädarna på SVT är infekterad utav värdelösa miljöpartister. Finns en speciell plats i helvetet för dessa antivita folkförrädiska satanister som springer judens ärenden i syfte för att propagera den världsbild som gynnar globalismen (sionism).

Hanna Stjärne verkar f.ö. suspekt. Är hon jude? Hon ser judisk ut i vilket fall. Davidsstjärnan och det västerländska samhällets förfall är något hon vurmar för.

Parasiter allihopa som skor sig på våra skattepengar.
FOLKFÖRRÄDARE!
Må ni brinna i helvetet.

1 gillning

Om inte detta får folket att beivra Sionistisk VänsterTelevision, så vettefasiken vad som får bägaren att rinna över.

Deras påstående om opartiskhet är en lögn sedan lång tid tillbaka, om de någonsin har varit det. Däremot är det lögner som dessa sionister (((mfl))) är specialister inom. Framförallt lögnerna om de 6.000.000 judarna och det påstådda “folkmordet”.

1 gillning

Jag har för mig att det är klargjort att Hanna är en av de utvalda. Förvånar mig inte det allra minsta. Om hennes föregångare Eva Hamilton bara var en kulturmarxistisk shabbos-goj så har det blivit etter värre med Hanna vid rodret. Fria och oberoende my ass!

1 gillning

Sionismens sluga hantlangare visar gång på gång att de vita som arbetar och drar hela lasset i Norden enligt de utvalda folket helt saknar värde. Hade offren varit mörkhyade så hade det omedelbart utlysts landssorg och det hade säkert startats stödgalor mot vad de sluga betecknar som rasism. Det är kanske snart dags att dessa sluga filurer får lämna ifrån sig tillbluffade skattepengar och få en enkel biljett ut ur nordmännens land.

1 gillning

När Sionistisk Vilseledande Television sände ett program om norska judar som var i auswitch, så vände dom med penna på inslaget och kallade överlevare för döda och saknade för överlevare. Så det verkar som dom inte litar på norrmännen. Dom gick ut med att hundra procent av överfalls våldtäkter i Oslo utfördes av kulturberikare.

1 gillning

VAD MENAR DU??? SVT ÄR helt oberoende!!! (från sanningen och verkligheten)

1 gillning

Tyvärr fick Sverige överta många av Norges judar sen tyskarna räddade Norge från en judeosovjetisk invasion genom att “ockupera” Norgei början på 40-talet. Många av de här judarna sitter nu på många av Sveriges “oberoende” nyhetsplattformar.

1 gillning

En hel del danska judar också har jag för mig.

1 gillning

De verkar sitta lite överallt. Konstigt med tanke på att Adolf Hitler personligen gasade ihjäl 6 miljoner och Stalin skickade ytterligare några miljoner till gulagerna. Sverige fick en fjärde dos, för att använda ett populärt coviduttryck (så nu är vi fullvaccinerade :star_of_david:) efter sexdagarskriget när “polska” judar sprang ut på gatorna och hyllade segern, varpå polackerna förpassade dem till…surprise surprise…trumvirvel…Sverige.