De flesta coronarestriktioner tas bort

Läs hela artikeln på Nordfront: De flesta coronarestriktioner tas bort

Samhället öppnar upp mer och mer • Fritt fram för första maj-tåg.

Man öppnar upp samhället igen,samtidigt som man kommer införa allt hårdare vaccintvång. Undrar om det är något sådant man planerar? Då kan man ju hävda att det inte finns några restriktioner bara man tar det där vaccinet. Om man vill införa ännu mer av en diktatur än idag så är det nog snart tänkt också. Dom flesta lär nog tyvärr lyda bara.

1 gillning

Sionismens sluga politiker fortsätter att trixa med sitt senaste favoritverktyg för att trycka ned folk. Den som som faller ned på knä och underkastar sig vaccintvång för att få leva är nog värd det öde som kan drabba den som slutat att tänka själv. Det här är inte en pandemi som handlar om något medicinskt i egentlig mening. Kanske som mest en ny influensa, ingen digerdöd som många trodde. Som nationell förstod man nästan redan direkt från början att det hela var ett trick av de utvalda. Men strategiskt som upplägg förklarades allt redan år 2010 i rapport från Rockefeller Foundation. Under titeln, Lock Step avhandlades i stort sett det som skett och nu sker. För de som mot förmodan inte redan har läst de slugas tankar följer här en länk till en pdf-version till rapporten: Rockefeller Foundation.pdf (nommeraadio.ee) När det gäller så kallat Covid-19 vaccin:
Tänk Själv!

1 gillning

De kommer öppna upp samhället för att sedan påstå att allt fler blir sjuka medelst PCR-test där t.o.m skaparen själv sa att testet inte är till för- eller funkar på det sätt som det görs idag. Sedan kommer media och alla globohomo-sionister m.fl. (((media)) etc) påstå att det är vi som inte är vaccinerade som sprider viruset.

(((De))) kommer sedan införa än värre intrång på våra liv och öka propagandan mot ovaccinerade. Sanna mina ord, är tvärsäker på att detta är agendan.

1 gillning

Hade denna “pandemi” skett på 2000-talet (innan 2008 då WHO praktiskt nog ändrade definitionen på vad en pandemi är) så hade detta aldrig räknats som en pandemi.

Ja. Man ser redan hur debatten ser ut i länder som USA också. Med Biden och det amerikanska etablissemanget som hetsar mot alla ovaccinerade. Och mer eller mindre bedriver krig mot dessa människor. Jag vet inte om det är något nytt inbördeskrig man försöker skapa mellan vaccinerade och ovaccinerade? Som kommer komma hit också. Och till resten av den vita världen.