David Baas i ny enfaldig intervju - förstår inte frågorna

Läs hela artikeln på Nordfront: David Baas i ny enfaldig intervju – förstår inte frågorna

Konfronteras om sitt samarbete med våldsvänstern • Kämpar med att förstå och svara på enkla frågor.

Jag undrar om han gått någon utbildning i att bete sig på det där sättet, eller om det är något av hans egna påfund. Oavsett så framstår han som en otroligt otrevlig person, utöver att vara en närmast kriminell journalist då.

2 gillningar

Konstigt att det fortfarande finns folk som köper en sån där skitblaska som Expressen…

1 gillning

Ordet vänsterbliven har äntligen fått ett ansikte.

1 gillning

”Jag tycker ingenting”. Så ser de ut avskrädena som förgiftar folks sinnen. Tack och lov att det finns en motståndsrörelse värt namnet och skall i sammanhanget inte jämföras med de som fanns i en annan tid i Danmark och Norge.

1 gillning

David Baas är prototypen för den absolut vidrigaste sorten av människor: JUDE-lakej, folkförrädare, har sitt levebröd med att lyda sina JUDISKA herrar familjen Bonnier.

Baas är en fegis, en lögnare, som hyllas av det mediala etablissemanget (han fick nyligen ett nytt pris) som ägs och styrs av JUDAR.

När man ser David Baas vill man kräkas på honom. När jag ser karln känner jag ett sådant hat som inte går att beskriva i ord.

Men nu är den gudomliga (“polisen” och andra JUDE-lakejer kan observera att nu menar jag på ett andligt sätt när det gäller himlen och helvetet) visheten så härligt ordnad, att den jäveln kommer att få sitt straff en vacker dag. Tack gode Gud för det. :ok_hand: :green_heart:

2 gillningar

Det finns värre i SVT - något så vidrigt att jag inte kunde sova på natten faktisk och ändå skulle jag vara van vid det mesta! “Världens historia” i TV 2 som sänds kring 18 tiden. ALLT från nationalsocialismens historia beljugs med hatiska tillmälen. För vare sändning upptäcker jag fler och fler lögner. Vridningen är i bland rent löjeväckande. Hör här: Medan soldaterna kämpade i Ryssland roade sig Hitler att se en fotbollsmatch - Tyskland förlorade och Hitler blev förbannad och förbjöd visa hans närvaro. Att han inte syntes på bilden - är klart, han intresserade sig aldrig för fotboll och var inte där, utan vid fronten. Olympiaden, den vackraste hittills i stil och samförstånd hånades “de rasmedvetna fick på käften.” osv. osv. Jag har förut anmält programmet för förtal och och ovederhäftighet, i avsnittet “Eva Braun” som gick ganska långt, men så kom valet emellan och tiden rann ut.

1 gillning

Vem intervjuade Baasaset? Skitbra gjort! De ska också få stå till svars, känns sig lite obekväma, och inte komma undan för att de är de de är, och brukar vara i andra änden av micken och de stöddiga frågorna. Han förtjänar all skit han kan få. Lever på existensminimum på grund av den jävlen.

1 gillning