Dagstidning skrev historisk artikel om Göring - judarna skriker

Läs hela artikeln på Nordfront: Dagstidning skrev historisk artikel om Göring - judarna skriker

Chilensk tidning gjorde historiereportage • Pudlar efter drev från lobbyorganisationer.

Dessa uppriktigt sagt infernaliska ****** skall hålla truten! - Deras fräckhet trotsar alla gränser och all beskrivning!

3 gillningar

Hermann Göring är tydligen inte bortglömd ens i Chile. Det finns tydligen hopp för journalistik och världens framtid trots att sionismen på alla sätt spottar på det vita folket och en sann nationell frihetslängtan. Försöken att radera och förvanska historien om nationalsocialismen fungerar tydligen inte alltid som de sluga önskar sig.

1 gillning

Juden skriker i smärta samtidigt som den slår mot en. Every.Single.Time.

1 gillning

Vare sig Hermann Göring, någon annan i det Hitlertyska toppskiktet, eller den tyska armén begick några krigsförbrytelser. Därför var (((segrarmakterna))) tvungna att hitta på horribla krigsförbrytelser som t.ex. sex miljoner gasade judar, för att kunna döma så många som möjligt till döden genom en förnedrande hängning. Göring lyckades dock få tag på en cyanidkapsel och det blev ett skratt mindre för de utvalda bödlarna.

Självaste sionisten och den alkoholiserade krigsförbrytaren Churchill konstaterade att tyskarna hade vunnit soldathedern, men förlorat kriget.

3 gillningar

Det största problemet var väl att juden inte ägde just den tidningen misstänker jag!? :roll_eyes:

Men det behövdes tydligen inte, dom fick sin ursäkt ändå istället för det enorma långfinger dom egentligen förtjänar! :fu:t2:

3 gillningar

De skriker högre ju närmare vi kommer den punkt då folk ser igenom lögnerna. Det går snabbt nu.

1 gillning

Vad skriker judarna för? Vi får nog sätta en napp i truten på dem snart. Göring, en jovialisk personlighet som vi älskade . Vet Ni om at han flög med Luftwaffe över England under kriget ? men AH förbjöd honom det, det räckte med att förlora Hess.

2 gillningar

Det finns ett ord som rätt bra beskriver detta groteska beteende:

JUDAR!

2 gillningar

Dom två världskrigen handlade om att etablera deras eget skithålsland grisrael. Det var tvunget att ske i två faser pga en urgammal profetia. Den deras gud lovar dem ett eget land men först efter att 6 goriljoner har strukit med. Första kriget handlade om själva landstölden. Det andra handlade om att uppfylla profetian. Man kan sålunda förstå att dom inte hade något annat val än att gripa och fängsla Hess. Fred 1941 hade ju inneburit att profetian inte hade kunnat uppfyllas. Sålunda är deras ockupation olaglig eftersom profetian de facto inte har gått i uppfyllelse.

1 gillning

Det är viktigt att upplysa om att den vita rasen bevakar sina intressen och kräver respekt. Att inte blanda upp oss med andra t ex, vilket är vad politikerna hårdsatsat på sedan slutet av 1980-talet. Man glömde dock tillfråga folket, vilket straffar sig.

Svårt att övertyga dem om det sistnämnda, eftersom de inte bara ljuger för andra individer utan ffa sig själva. DE TROR PÅ FULLASTE ALLVAR att de är guds utvalda folk!

Efter att ha följt Know More News i cirka 3 år så är jag också övertygad om den saken. Tror det ligger till så här. Judenheten är som en pyramid. De i toppen är ondskan själv. De i mellanskiktet är spritt språngandes, typ rabbiner och liknande. I botten har vi judar som inte så sällan själva blir offer för de högre upp i hierarkin. Det är även där vi hittar sådana som Bobby Fischer och Gilad Atzmon och för den delen våran Lasse W.

1 gillning

Ungefär så ser det ut, de i botten är ju så inbördes osams att de aldrig kan enas och bli ett hot mot pyramidens topp. Den här mångtusenåriga vetskapen implementeras nu på våra vita förr så rasligt och kulturellt homogena samhällen genom att blanda upp oss med rasfrämlingar från all världens hörn.

Då kommer vi också att leva i ett samhälle där vi aldrig kommer att kunna enas mot (((makteliten))) som En man, utan vi kommer att få lägga all vår energi på att freda oss från mångkulturen och genusvansinnet och bekämpa varandra över rasgränserna.

“Really?”, skulle Bobby ha sagt om det.