"Cykelmyra" jämställer våra cykelbanor

Läs hela artikeln på Nordfront: ”Cykelmyra” jämställer våra cykelbanor

Trafikborgarrådet förgyllde invigningen med sin närvaro • ”Nu får vi äntligen jämställda cykelbanor!”

Detta toksamhälle som ständigt slösar arbetarnas skattepengar på helt onödig idioti, jämställda cykelbanor. Som vanligt tycks det vara en total enkelriktning i skallen på de styrande sionistiska hantlangarna. Kulturmarxismens floskler som väl säger att den som vill, numera har rätt att hävda att kanske den upplevda känslan av stundens varande ska respekteras och beaktas så som något verkligt, fast det för normalt tänkande endast är en fantasi. Hörde nyligen om någon politiker som trodde sig vara ett rådjur, och det finns väl till och med skolbarn som ska tituleras, med någon ny och påhittad könsbeteckning fast det biologiskt helt uppenbart framgår helt tydligt vad som gäller. Tänkte då på att om en kvinna plötsligt upplever sig att vara en herrcykel, då blir det väl som så att hon kanske kan se sig som diskriminerad nu…

Det bästa vore om Stockholm hade begränsats till 1 milj. invånare. —Vi infödda drabbas också av problem med alla dessa tjejer/flickor med och utan penis som lämnar landsbygd och mindre städer för att bo i Sthlm. Det är dessa som har konstiga ideer…feminism , F! , genus, HBTQL, klimat , veganism ,bilhat , osv…Dessa personer vill att Sthlm skall vara som byn dom kom ifrån…bilfritt med frisk luft . Här i Sthlm går dom med i sjuka och vansinniga föreningar samt röstar på olika kommunistpartier som V , Mp , F! …i Sthlm är t.o.m. F! representerat i kommunalfullmäktige. Dessa personer har ofta läst juridik mm. och får lätt “hittepåjobb” som t.e.x "hållbarhetsutvecklare " på företag och myndigheter. —Det behövs verkligen en revolution där vettiga, normala och förnuftiga tar över .

Ja, en revolution med lite tjopp tjopp av politiker som hände så sent som för ca 250 år sedan. Föredrar dock en folklig revolution som för 89 år sedan. Folk blev i alla fall lyckliga i nästan ett decennium.

Feminism och genus-lobbyn är ju bara en klubb för inbördes beundran. Eftersom det sker i Stockholm, så är det ju dumt att spä på fördomen om att stockholmare (eller bara södermalmare) är självupptagna individer.

Sen ska man vara på sin vakt, för detta fenomen kan ju också komma till våra landsorter

Det är dags att rösta in lite sunt förnuft i de styrandes lekstuga. För det är inget av de gamla partierna i kommun eller riksdag som kan förändra dagens politiskt motiverade sionistiska dårskap. För dig som inte redan gjort så, läs mer om hur du kan göra skillnad i höst. Kasta inte bort din röst i höst! - Fri diskussion / Övrigt - Nordfront forum Det behövs idag mer än någonsin en ny politik för en ny tid. När man betraktar all galenskap som sker, då är det lätt att förstå att landet inte styrs med det svenska folkets bästa för ögonen. Älska ditt eget folk! Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

En myra har iallafall en större hjärna än idioten Daniel Helldén.

Bra att de lägger pengar på viktiga saker, så att cancerpatienter kan få vänta lite längre, så de hinner dö innan de får vård, fler barn födas i korridorer och bilar, skolbarn få ännu sämre mat i skolan, färre böcker och stressade lärare, och att det tar ännu längre tid att utreda brott, att ännu högre och fler skatter kan tas ut så att folket får välja på att antingen äta sig mätt, ha tak över huvudet, eller ha någonting att roa sig med ibland.