CVE: Demonstrationen på lördag kan radikalisera "vaccinmotståndarna"

Läs hela artikeln på Nordfront: CVE: Demonstrationen på lördag kan radikalisera ”vaccinmotståndarna”

Center mot våldsbejakande extremism är oroade • “Går man i den här demonstrationen kommer man gå sida vid sida med nazister”, säger Expo.

JUDEN Jonathan Leman från Expo kan dra åt helvete och helst lämna landet omedelbart.
:imp: :skull:

Vi kommer bli många som demonstrerar mot (((corona-helvetet))) på lördag!

:ok_hand: :smiley:

1 gillning

Den där patetiska Leman, som tillhör en grupp parasiter med enormt utvecklad näsa, för pengar, har ju helt rätt. Det kommer att vakna mängder med människor som inser att Nationalsocialism är medlet mot parasiterna. De kan börja oro sig ordentligt nu och börja planera inför sin flykt till israHell.

2 gillningar

Frihetsmarsch mot överhetens sinnessjuka vaccin-förtryck baserat på risken för att få något så vanligt som en förkylning visar vad de styrande är för ett slags uselt sällskap. Kommunism är vad det handlar om, de slugas förslavande bankirvälde regerar och inget annat. Lyd den korrumperade maktens order och håll käft är ordet. Men de sionistiska här i landet är i ”gott” sällskap med sina kompisar i Tyskland där makten nu kallar vaccinkritiker för något så så extremt som – statsfiender. Här en länk om detta: Tyska Säpo klassar vaccinkritiker som “statsfiender” | Fria Tider Det är lite synd att detta arrangemang känns lite som ett fåfängt slag i luften. För om det hade varit en rejäl demonstration för nationell social folklig frihet och utbyte av landets folkförrädare så hade det varit bra mycket mer intressant. Men man ska väl inte klaga, när stenen äntligen har satts i rullning…

2 gillningar

Center mot våldsbejakande extremisms egen Jonas Trolle: “[…] eller att viruset medvetet skapades och spreds till människor för att få en ursäkt att inskränka friheten i samhället.”

Vilket virus?

2 gillningar

Hur mycket har Jonathan Leman i lön igen för att agera grindvakt åt ZOG?

2 gillningar

Men pandemin var och är en grogrund för konspirationsteorier, och det är något som våldsbejakande extremistgrupper kan utnyttja för sina egna syften, säger Jonas Trolle ,

Säkerhetspolisen ska intressera sig för de personer som framför konspirationsteorier om att staten eller mer globala aktörer vill kontrollera människor med mikrochip

Därför är det av yttersta vikt att man inför yttrandefrihetsförbud och med våld tystar ner dessa personer. Vidare är det viktigt att man spårar upp spridningen av deras åsikter, chippar dem…

Fin logik.

1 gillning

Guy Fawkes-masken är avskyvärd.

6 miljoner luftshekel som kan bytas in mot rent guld?

Expo-Lehman varnar för att man kan komma att träffa NS på demonstrationen. I stället för “varning” skulle jag kalla det för en chans att träffa fullkomligt normala och vettiga människor.
OBS att polis /expo kommer att filma allt och alla…bilar måste parkeras långt bort eller ha en vakt…
expo har alla NS bilnummer i sina register.
Ha inga id-kort- eller kreditkort -bara kontanter i fickorna.
Mössa + halsduk eller covid mask för ansiktet .solglasögon , peruk ?? , (ha-ha) --men den som inte vill bli fotograferad bör tänka före så att säga.
Personligen skulle jag säga " inga kommentarer" om en polis hugger tag i mig och kräver att jag skall identifiera mig,—då kommer polisen vrålande skrika att " då åker du med till station “”
OK…för mig…
Väl där kommer man att försöka med lämpor…" Äh hörru -nu löser vi detta så får du gå hem "
Jag vill förordnas advokat om jag är misstänkt för något ! svarar man då.
i annat fall står man på sig …bäst ar att tiga…dom har massor av knep…bjuda på kaffe , vara vänlig , eller vara extremt hotfull osv…
Var förberedd i ditt sinne för allt och bestäm i god tid ditt agerande.

Skrivet av Joakim Kannisto, aktivist i Nordiska motståndsrörelsen, på ett papper hemma hos mig, tisdag den 18 januari 2022:

Hörde att det fanns @%$# i gruppen så tänkte skriva ner några punkter på varför man ska demonstrera, inte bara nu på lördag utan så ofta som möjligt.

  1. Restriktionerna får aldrig hota våra grundlagsskyddade rättigheter såsom mötesfrihet och demonstrationsrätten.

  2. Media i traditionell form och de sociala mediajättarna har haft totalitär kontroll över informationsflödet. Detta är ett direkt hot mot fri opinionsbildning och skrämmande att se såhär nära ett val, 1984 är inte längre en dystopi, det är nu.

  3. Folket måste få “råg i ryggen”. Somliga kanske ser sig som för svaga, för små eller att de inte hur som helst kan göra skillnad. -De har delvis rätt. Den hundradel av en promille inflytande dessa kan få/ge via en valsedel kan inte jämföras med hur den rakryggade aktivisten har förmåga att engagera massorna om denna lyckas i sin aktivism och kan bygga fler aktivister.

  4. Utarmande av fiendestaten. En demonstration kostar mycket då det oftast går åt stora polisresurser.

  5. Staten, med polismakten i spetsen visar vad de egentligen prioriterat. Lösa brott eller kväsa opinion som riktiga politiska poliser.

  6. Demonstrationer kan vara starkare än folkomröstningar. Omröstningar är bara vägledande. Med demonstrationer kan man tvinga staten och ovilliga delar av folket att ändra bana

  7. Bara bögar stannar hemma från en schysst demo.

1 gillning

Jag kommer att vara där och protestera bla mot polisen som blivit ett sosse-verktyg för att krossa vårt folk, vår frihet och demokrati,