CNN: "Finns inget mer skrämmande än arga vita män"

Läs hela artikeln på Nordfront: CNN: "Finns inget mer skrämmande än arga vita män"

”Det är vita som står för våldet” • ”Vit vrede förstör demokratin.”

CNN ägs av JUDAR och väldigt många som jobbar på fake-news kanalen är JUDAR.

JUDAR har en tradition att utnyttja n****** för att försöka dölja sitt kriminella sjukliga hat mot den vita rasen.

Jag bortser här från vad n****** häver ur sig för lögner i artikeln utan konstaterar en sak:

JUDARNA har fog för att frukta arga vita män och kvinnor. :ok_hand:

2 gillningar

Sionismen piskar via sin media-arme’ som vanligt på sina lättstyrda redskap för att skapa kaos och total oreda, vilket väl helst ska resultera i raskravaller där vita och svarta ska börja ta kål på varann. Detta medans den sluge uppviglaren står och gnider händer i en slags flinande from förnöjsamhet. Men där skiter det sig som man brukar säga när de fina orden inte får plats i vad man känner inför de hycklande sluga svin som vill förstöra men inte skapa. Det står väl i en skrift från äldre tider att man inte ska reta sin nästa till vrede. Dessa visa ord ska väl de utvalda känna igen. Så då kanske de skyldiga bakom monopolmedia ändå förstår att frukta det hatobjekt som de så gärna alltid tycks vilja göra allt för att bespotta. Det vita folket känner sin fiende och låter sig aldrig kuvas. Självförsvar är en självklarhet.

CNN lär ha tappat massvis med tittare på sin Anti-Trump agenda. Nu satsar man tydligen på 0 tittare. Det är förstås deras förlust, inte vår.

Det går inte att bygga en framgångsrik multiraslig demokrati.

1 gillning

Det fins inte något exempel där mångkultur fungerat med demokrati. Bara diktatur. Så Sverige kommer fortsätta vara en diktatur. Jag vill bli av med den nuvarande.

1 gillning

Jag har gått och funderat lite. Afrikaner i USA är inte svarta utan bruna. Så BLM borde stå för bruna lives matter. Det tror jag ett stornäst folk kommer att ha stora problem med.
Först var det kulturberikare som blev ett skälls ord. Allas lika värde håller också på att bli det. Och nu tar vi BLM.
Så kanske CNN får skivar om hur rädda dom är.

“…väldigt många som jobbar på fake-news kanalen är JUDAR.”

Inte väldigt många, utan så gott som alla, från hisspojken till högste vd. Men de håller sig med en “klappturk” för att signalera “mångfalden” inom företaget. Det är en muslimsk negress som fick det rejält hett om öronen häromåret när hon liknade Donald Trump vid Adolf Hitler.

Ett sådant “förminskande” av det judiska lidandet tolererades inte av ledningen och hon fick pudla rejält för att få behålla jobbet som svart nyhetsankare.

Släpp lös den vita vreden på riktigt

1 gillning

Vad gäller ngrn Ahmaud Arbery så var han enligt judeo kulturmarxistisk definition och media en joggare som sköts ihjäl av vita rasister på en joggingrunda.

“Joggingrundan” bestod i att han iförd joggingkläder och knivbeväpnad gjorde inbrott på en byggarbetsplats som länge hade hemsökts av inbrottstjuvar, flydde i sin bil, körde av vägen, försökte springa ifrån förföljarna och sköts till döds när han hotade de “arga förföljande vita männen med sin kniv”.

Det är alltså kläderna som avgör vad man är (joggare för att man försöker springa ifrån de drabbade ägarna iförd joggingkläder) och inte vilken handling (inbrottstjuv som knivhotade de drabbade ägarna) man begått några minuter tidigare.