Civilministern lyssnade på vit makt-musik och heilade

Läs hela artikeln på Nordfront: Civilministern lyssnade på vit makt-musik och heilade

Ida Karkiainen ska ha lyssnat på Pluton Svea i sin ungdom • Heilar på bild som Nyheter Idag kommit över.

Hoppsan, Civilministern har tydligen en intressant bakgrund ser det ut som…

2 gillningar

Det våras för Sverige.

Ett av de trevligaste liken våra ministrar har haft i sin garderob!

2 gillningar

Den bakgrunden väger lätt mot en plats vid de politiskt korrekta köttgrytorna.

1 gillning

Hoppsan - varför inte fortsätta att heila? ? NU skall vi se om Margareta Andersson är av ett starkare virke än Jimmy Åkesson, säkert som bögflaggan i kyrkan hade kastat ut henne ur partiet? Många fler har heilat, men FÅR INTE fortsätta - snälla inrikesministern , stoppa förbudet. Säg “av praktiska skäl nu i pandemi tider.” Ett vänligt HEIL skadar mindre än en kram.

3 gillningar

Till Skolministern: Då vi i Sverige stryker vissa kontroversiella ord kan ni även stryka Nazism, Nazi osv. i era historieböcker eller föredrag om den tyska tiden 19933 - 45! Nationalsocialismen, Nationalsocialist är den korrekta benämningen. Inte vill väl skolledningen lära ut felbenämningar eller felstavning till skolungdomar ELLER?? Låt den stupida obildade pressen sköta det i så fall men lär ut stavning som den skall.

2 gillningar

Till den stupida pressen: Vid 16 års ålder ÄR MAN INTE MYNDIG. Alltså ingenting att gräva fram. REKTROAKTIV?? Judarnas lagar alltså. (Du milde - jag blir verkligen bankrutt i så fall.)

2 gillningar

Varför ältas det inte om att Robert Asch var maoist i tjugoårsåldern? Nej just det. han är ju utvald och kommunism är hur rumsrent som helst, trots mycket högre bodycount än andra ideologier.

1 gillning

Robert Asch´s farfar Olof Asch tvättade dessutom 500 ton stulet ryskt guld, här i Sverige, som hans judiska kompanjoner stulit under den så kallade revolutionen 1917 i Ryssland.

Men naturligtvis saknar det intresse att gräva fram några uppgifter om detta när det finns så grova brott som att skämtheila när man är ett barn.

Att kalla nationalsocialister för nazister i den judeliberala västvärlden är helt OK - men att kalla snuskgubbar som sminkar sig och smyger omkring iförda klänning på damtoaletter för snuskgubbar och inte kvinnor (eller transkvinnor), kan rendera mycket kännbara straff.

1 gillning

Ja, men hun kjenner jeg da igjen. :ok_hand:

Och vem bryr sig? Ett jävla tramsande. Allt såklart för att flytta fokus från viktigare grejer som coronatyranyn och folkutbytet. Man blir rätt så besviken på dom så kallade “Sverigevänner”…eller som i alla fall utger sig för att vara det som är med i drevet också. Som Samnytt. Dom hade väl hellre velat att hon hade gjort en hälsning med knuten näve typ. Då hade såna som dom varit nöjda. “Muh najzister”

Då är det väl inte ens ett lik??

1 gillning

Idag rapporterar Samnytt att hennes sambo har skrivit en hyllningslåt till Hitler och att gasa dom asen. Efter detta avslöjande har jag svårt att tänka mig att Ida ska kunna sitta kvar. Oy vey som man säger.

1 gillning

Åh min herre “nu drar stormavdelningen ut” i vårt vinklade massmedia och “Alonzo” gråter snart ut i dumburken igen!..

1 gillning