Chockhöjning på både el- och dieselpriser

Läs hela artikeln på Nordfront: Chockhöjning på både el- och dieselpriser

El, diesel och livsmedel, alla priser skenar • “Drabbar konsumenten”.

Gud vad jag längtar till Finspångsrättegångarna.

2 gillningar

Dom kan lika gärna ta ifrån oss våra bilar och allt annat manligt, så kan vi alla börja cykla till jobbet i marxismens goda anda.

1 gillning

Speciellt norrlänningarna blir väldigt nöjda, de har ju bara 10 mil till jobbet om de inte råkar bo i en stad.

1 gillning

På,mitt äldreboende märks att maten blivit dyrare. Speciellt på desserten som serveras till lunchen. Nu blir det inte dessert till varje lunch. Om t ex en kvadratisk sockerkaksbit med glasyr¨serverades för två veckor sedan s¨är den idag delad på diagonalen… Portionen är alltså halverad. .

Nu vill det till att stat, kommun och regionminskar rejält på skattetryck som är snuskigt högt. Det är dags att rensa upp bland förmåner, bidrag och stöd som g åår till personer, samfund och föreningar som inte riktar sig till är svenska medborgare eller är svenska medborgare.

Staten ska inte heller skicka en enda krona utomlands medan vi återtar förlorad mark. Stäng gränserna, ta tillbaka de 150 miljarder som kastades i gapet på EU’s omättliga södra stater, vi ska inte säkra deras medborgarlöner och pensioner så länge våra pensionärer tvingas leta pant, eller tvingas arbeta ända upp i 70-årsåldern.

Fängsla dessutom alla Miljöpartiets riksdagsledamöter och åtala dem för varenda idiotbeslut som de tvingat igenom i riksdagen. Energipolitiken är bara den åtalbar som framkallande av fara för annan, eller rent av vållande till annans död, men grov förskingring, oredlighet mot borgenär, bokföringsbrott - kort sagt kasta hela lagboken i skallen på dem innan de pålas ner i en avlägsen mosse.

1 gillning

Från 1 september fördubblas egenavgiften för sjukresa till 200:-. Antagligen höjs beloppet man måste komma upp till för att få fria sjukresor vid årsskiftet, idag är taket 2400:-7år. Jag kommer upp till taket på 2 veckor. men vem kan betela så mycket på så kort tid utan att gå i konkurs? Sverige är på väg ner i toaletten…

1 gillning

Miljö dårar, sosse grisar, neger liberaler och Annies pedofil parti har gjort vad dom kan för att förstöra landet och energi politiken. Går inte att prata om något annat än folkföräderi.
Dessutom har vi regler som säger att privat personer inte får bygga egna el nät. Jag tycker mest synd om norrmännen. Dom hade ett snitt pris förra året på 2-3 öre kWh. Nu har dom ett pris på över en krona/kWh. Allt på grund av sladdar till utlandet. Det visar vad nationalpolitik hade kunnat göra.

1 gillning

Chockhöjning på el och bränslepriser var väl väntat.
Sionismen är roten till allt ont i världen, det inser snart de flesta om de tar sig lite tid och granskar historiska händelser ur flera vinklar. I varje krig av olika slag, från inbördes, världs eller till och med ekonomiska som är det som sker idag, så står det samlat många förlorare och offer på den ena sidan och undrar vad som egentligen hände. Medan det alltid finns en vinnare på den andra som helt slugt flinar och går vidare med samma teknik, fast till andra slag. Tänker här så klart på sionismens sluga hantlangare, som med korrupta politiker, köpta journalister och sionismens bankirer alltid lyckas sko sig på fattigt folks bekostnad. När man betraktar den så kallade Coronapandemin som skapades och väl ännu pågår utan att det talas i TV om den dagligen då det väl inte är psykologiskt gångbart just nu, men väl kommer att växla upp i intensitet lagom till den tid då den årligen vanliga säsongsinfluensan brukar härja. Nu stiger antal covid-offer, ta boostersprutor blir väl propagandan.

Nu lär väl snart de flesta vara medvetna om att det så kallade vaccinet bryter ned immunförsvaret. Vilket bland alla andra biverkningar gör att det blir lätt att påstå att det verkligen är en pandemi. Medvetna förstår förhoppningsvis att tacka nej till experimentsubstans och äter lite extra vitaminer. Det här att det hela är en skapad medicinpandemi av sionistisk planlagd strategi fattar ännu inte alla. Den ekonomiska krisen för hushållen är ännu bara en viskning i vinden mot vad den kommer att bli då coronalånen ska börjas att betalas av. Det är lite intressant att se att demonstrationerna i världen inte har drabbat lokala styrande politiker, bankirer eller högre toppar för den delen, men det är väl bara en tidsfråga innan folk får nog och skakar ned odjuren i toppen som plågar världens alla folk.

Priset på olja, bensin och diesel kommer nog inte att tillåtas klättra allt för högt rent politiskt för det har nog inte de sluga råd med för då kommer kanske blickarna att riktas mot de styrande till slut. Dessutom vill väl oljeschejkerna sälja och inte stå utan köpare och få överfulla lager som tidigare. Nordens folk har historiskt klarat av bra mycket värre än höjda bränslepriser och kommer säkert bara att bli mer medvetna om att det som nordbo gäller att hålla ihop och kanske samåka eller så. Sionismens ekonomiska piska ska aldrig tillåtas dra ned vår kampanda utan tvärt om stärka oss. Nationalsocialismen är politiskt vägen fram och ett fritt Norden är det vita folkets mål.

Folkgemenskap!

1 gillning

De här prisökningarna beror inte i första hand på att Vattenfall avvecklat 2 slutkörda atomreaktorer. Prisökningarna beror på:

  1. De höga miljöavgifterna på fossila bränslen, vilket har lett till att miljövänliga gasdrivna värmekraftverk i Sverige lagts ner och orsakat en så kraftig elbrist att företag, tex Pågens i Malmö som inte kunnat expandera, eller fått läggas ner. I norra Sverige råder elöverskott, men ledningsnätet är inte utbyggt för att kunna transportera elen dit där den behövs som bäst.

  2. Efter att USA motarbetat och förhalat utbyggnaden av Nordstream 2 till Tyskland kommer inga gasleveranser att komma igång förrän tidigast i vinter. Detta kommer att medföra en kraftig energibrist i ffa Tyskland, men även andra EU-länder. När industrin saknar gas, som har varit ett väl etablerat energislag i Tyskland sen 30 år, då finns bara el att ta till. När tysken inte kan värma sin bostad med gas, då finns det också bara el att ta till. Detta kommer att leda till elbrist och enorma prishöjningar framåt hösten, vilket påverkar även de svenska elpriserna eftersom elnätet är sammankopplat i så gott som hela EU. I höst kommer även England att kunna köpa el genom en ny direktkabel från Sverige.

  3. Roten till mycket av allt det onda som nu drabbar Sverige är den religiösa vanföreställningen “Klimathotet”. Man har lyckats hjärntvätta folk med att om vi inte snarast avvecklar alla fossila bränslen, men även ved, så kommer hela Jorden att på bara några decennier att förvandlas till en enda stor obeboelig öken. Vilka är det som tjänar på klimatbluffen? Industrin och de globala investerarna. Bara att byta ut Sveriges bilpark mot elfordon, som Mp vill genomföra med högsta prio skulle generera enorma vinster för fordonsindustrin, samtidigt som fattigsvenskarna skulle stå spön i backen och det ändå inte kommer att finnas någon el att köra bilarna på för dem som köpt en svindyr Tesla för lånade pengar.

1 gillning

Covidbedrägeriet är tydligen inte så lönsamt som judarna hade räknat med så de måste hitta andra sätt att tjäna ordentligt med pengar.

Rasfrämlingarna och n**** måste ju finansieras. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Det är idag tomt i plånboken hos socialpsykopaterna/regering. Vi som betalar någon form av (urk) skatt till dessa klåpare
står för fiolerna. Det oerhörda svek som nuvarande regering och stat har ålagt svenska folket. Oförlåtligt.