Cantwells analys av upploppen

Läs hela artikeln på Nordfront: Cantwells analys av upploppen

”Bättre villkor krävs för två grupper!” • Varken nya lagar eller fler poliser en lösning.

Nånstans på Irland finns det en mindre ort som saknar sin byfåne.

Professor snicke snackes idéer har prövats i så många år. Dom har inte fungerat eller varit verklighets baserade. Det fins bara ett sätt att handskas med skadedjur!

Kommentar till de senaste upploppen är väl överflödiga egentligen, då alla borde förstå att valet i höst spelar roll även om många inte tror det. Mer av samma sorts invandringspolitik ger mer av det resultat man kanske kan förvänta sig när raser från främmande kulturer visar på skillnad i värderingar, temperament och mentalitet som kanske en och annan etnisk svensk redan vet. De styrande politikerna som ligger bakom massinvandringen räknar slugt med omkring uppemot 100 000 nyanlända ”svenskar” per år fram till 2070, vilket man kan läsa i en SCB-rapport från förra året: Sveriges framtida befolkning 2021–2070 (scb.se) Det finns politiskt bara en väg bort från dagens totala samhällsförfall. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Tycker det verkar som de gör vad de kan att hetsa sina bröder och systrar https://fifs.se/2022/03/04/uttalande-med-anledning-av-koranbranningen-utanfor-jonkopings-islamiska-forsamling/