Brunnslocken sitter fast i Malmö under "förintelsekonferensen"

Läs hela artikeln på Nordfront: Brunnslocken sitter fast i Malmö under "förintelsekonferensen"

Malmö stängs ned • ”Deltagarna här har högre skyddsvärde än påven”.

1 gillning

I Sionismens värld, hur högt skyddsvärde har en vit nordbo där egentligen…

2 gillningar

Bra att dom berättar vem husse är!

3 gillningar

Skyddsåtgärder av detta slag står i paritet med de brott de skyddade har begått.

@Armafrei Cirka 2000 $ - om (((man))) kan sälja hans organ.

Löfvén fick åka med Wallenbergs privatjet till ett Bilderbergmöte där han blev utvald och nu tackar han sina (((välgörare))) på det här sättet.

1 gillning

Det blev ett fiasko för Löfven och judarna. :slight_smile:

Enligt SVT:
Få världsledare på Förintelseforum
Publicerad igår 18:06
I Malmö arrangeras på onsdagen ett internationellt forum för hågkomst av Förintelsen och bekämpande av antisemitism. Få regeringschefer närvarar.
Stats- och regeringschefer från ett 50-tal länder var inbjudna. Albaniens premiärminister Edi Rama och Finlands president Sauli Niinistö kommer att närvara, men annars är det mest ambassadörer som representerar.
Israels president Isaac Herzog deltar på länk medan den franske presidenten Emmanuel Macron skickar en förinspelad videohälsning. Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) är på plats i Malmö.

1 gillning

Ur besparingssynpunkt hade det tomma Auschwitz varit bättre, För judarnas skydd finns ju allt - bara stänga grindarna och sätta vakter i tornen. Dessutom skulle de känna sig mer hemma där. Svenska regeringen betalar hyran för 2 dagar säkert billigare än att stänga Malmö.

1 gillning

Hela (((makteliten))) vet att den sk förintelsen är en bluff. Varför skulle de spendera 2 dagar i ett nedgånget sk*thål till stad i ett failed state som dagens Sverige när de kan gå på restaurang med familjen, eller besöka en bordell eller bara chilla framför TVn med lite socialpornografi på Netflix.

“förintelsen” är till för gojerna som är så konflikträdda att de hellre sväljer allt bajs som j**** kackar ur sig än ställer sig upp och försvarar sin avkomma mot alla (((lögnerna))).

låter märkligt, är det nån som med sitt sinne i behåll tror att fienden inte -efter att msm gått ut med ens svets-försvars-taktik" inte skulle förberett sig med nån typ av sprängrkraft från underjorden för att komma förbi svetsningarna?

äsh, typiskt msm tror jag. gick de inte ut för några månader sedan till folket i Gasa typ “nu invaderar israel” och svensk media ska tydligen vart med i tåget på den melodin och förtäljt typ “vi hör stridsvarna precis här vid gränsen” och vad gjorde då (de sinnesmedvetna, möjligen förberedda invånarna) om inte att söka beskydd - t-ex i tidigare grävda gömställen. som svar på det ska då israel ha bombat de ställen de (genom radar?) såg att de flyende sökte beskydd till. och i satans media så framställs givetvis de oskyldiga som om de vore våra fiender.

en mycket ond tid är detta