Broder Nathanael är ett fenomen

Broder Nathanael är ett fenomen.

Vad tycker egentligen judisk makt och sionismens hantlangare om Brother Nathanael kan man undra, och då kan man faktiskt besöka ADL som skrivit några ord om honom, här en länk till detta: Brother Nathanael | Center on Extremism (adl.org)

Då Nathanael fortfarande producerar videos som till viss del finns att beskådas på bland annat Bitchute så tycks han tydligen inte ses som speciellt mycket att bry sig om, men det beror väl kanske även på att de styrande kanske fortfarande ser honom som den jude han är, och väl var innan han väl en gång till synes konverterade officiellt till den kristna ortodoxa tron eller något sådant.

Hur som helst, så kan det ibland vara underhållande att kolla in när han snackar och på sitt säregna sätt delar med sig om sina tankar angående judisk makt och sionismens sätt att arbeta mot det vita folkets existens. Här en länk till några av hans senaste videos: Brother Nathanael’s Videos (odysee.com)

Här kan man lite stilla undra hur länge en icke-jude och nationell socialist med samma ordformuleringar skulle få uppträda på nätet och sprida videos på liknande sätt. Så nog är väl Broder Nathanael utan tvekan ändå ett fenomen så att säga. För om en nationalsocialist översatte hans ord till svenska och sen ställde sig med en megafon på ett centralt och välbesökt torg i Stockholm och höll ett anförande likt honom i några minuter så skulle det nog kosta en hel del i åtminstone böter kan man tänka.

Den så kallade demokratin i bemärkelse av sann yttrandefrihet syns alltså inte finnas i realiteten, men det vet ju vi nationella sedan länge, men tyvärr har inte alla naiva och godtrogna vita svenskar ännu fattat det helt. Men hur som helst nog är det allt lite underhållande med en sådan udda figur som denne Broder Nathanael kan man säga.

Ha det gott!